0

Mozgásszervi betegségek

28 június 2017 admin Egészség Egyéb

Mi az izomkontroll?

Dr. Thomas Hanna, az Izomkontroll című könyv írója fedezte fel azt a fontos fiziológiai tényt, hogy az életünkben minket érő stressz, feszültség „lerakódik” izmainkban. Sok nyak-, hát- és derékfájás, ill. egyéb mozgásszervi panasznak valójában ez az oka. Izomkontrollos gyógytornával, amihez CD-k és képzett gyógytornászok is rendelkezésre állnak, kioldható izmainkból ez a stressz! A kioldás „mellékhatásaként” sokszor egyéb pozitív változás is történik – pl. normalizálódik a magas vérnyomás -, hiszen testünkben minden mindennel összefügg.

Sokízületi gyulladás esetén meglepően sokat segít a megfelelő táplálkozás (Testkontroll 1.Testkontroll 2.), az állati eredetű étel kerülése vagy a böjt. Hosszabb böjtöt azonban csak szakember vagy szakirodalom segítségével érdemes végezni. A megfelelő táplálkozás megadja számunkra azt az energiát, amire szükségünk van a valódi szabadság eléréséhez.

Csoportos torna Budapesten
https://szebbeletert.hu/

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Szeretnél-e tőlünk jó hírekkel és hasznos tanácsokkal teli hírlevelet kapni? Ha igen, javaslom iratkozz fel itt e hírlevélre!

Név: *
Email: *

* Az adataidat bizalmasan kezeljük.
A feliratkozással elfogadod a ÁSZF és Adatkezelési nyilatkozat