0

Felnőttoktatók

Dr. Domján László

Magyar Agykontrollszervezet vezetője

Dr. Domján László

Magyar Agykontrollszervezet vezetője

“Minden nehézség ellenére létünk a lelki fejlődés védett országútja.”

Kedves Honlaplátogató!

Szeretettel üdvözöllek.
Dr. Domján László vagyok, a Magyar Agykontrollszervezet vezetője, továbbá belgyógyász és reumatológus, s az orvostudomány kandidátusa. Jelenleg ugyan – 25 évnyi intenzív oktatás után nem tartok agykontrolltanfolyamot – csak továbbképző tanfolyamot oktatok, melynek címe: Jelenlétkontroll (Agykontrollal a megvilágosodásért) –, de minden oktatókollégámat jó szívvel ajánlom, s munkájuk magas színvonaláért garanciát vállalok.

Kik ők?

Domján András

Domján András

 Amíg megfejted, hogy mi az életed értelme, addig legalább azt tanuld meg, hogyan érezheted benne jól magad!

Domján László ajánlása:

Domján András – a fiam – hipnoterapeuta. Kitűnő előadó, aki – munkája kapcsán – már többet tud a tudatalatti rejtelmeiről, mint én. Tudását kitűnő CD-k alkotójaként is kamatoztatja. Többen mondták már, hogy jobb tanfolyamokat tart, mint én, aminek szívből örülök.

András személyes bemutatkozása

Engem mindig is érdekelt az ember, mindig is foglalkoztatott, hogy hogyan működünk.
Láttam gyerekként, ahogy édesapám orvosként vizsgált egy-egy beteget és úgy tűnt, mintha belelátna a testébe. Lenyűgözött az, hogy érti, mi is zajlik a testen belül. Édesanyám pszichológusként az érzelmek világában mélyült el, ami az emberi lét másik dimenzióját nyitotta meg előttem. Aztán mikor édesapám behozta Magyarországra az Agykontroll módszerét a mintám kiegészült valami olyannal, ami mostani szakmámhoz vezetett.
2010-ben találkoztam a hipnózis módszerével, amit a kanadai HTIA (Hypnotism Training
Institute of Alberta) képzésein keresztül tanultam meg, majd hipnoterapeutaként magam is dolgozni kezdtem. Tagja vagyok az ACHE-nek (American Council of Hypnotist Examiners), a szakmailag legelismertebb nemetközi hipnózis szervezetnek. Magyarországi diplomámat pedig andragógiából (felnőttoktatás) szereztem. Agykontrollt 2012-ben kezdtem oktatni azzal a céllal, hogy közérthetően és szórakoztató stílusban tanítsam az embereket az elméjük használatára. 2019-ben feleséggemmel közösen létrehoztunk egy weboldat, amely egy saját fejlesztésű, önsegítő módszer online használatán keresztül nyújt segítséget az embereknek életük boldogabbá tételében. A rendszer neve INVERSUM – Érzelem management, ami elérhető a https://inversum.eu webcímen.
Egy személyes hipnózis élményem arra ébresztett rá, hogy valójában hasznos életre vágyom. Ez az elhivatottság segített a szakmámban és a magánéletem alakításában is. A teljességre való törekvésemben úgy döntöttem, hogy mindent megteszek a boldogságom érdekében is. Az lett a mottóm, hogy „csak akkor derül ki, hogy lehetséges-e elérni, ha kipróbálom”. A saját életemben merem állítani, hogy elértem a célomat és a munkámmal ezt az utat szeretném mindenkinek megmutatni.

Domján Andrea

Domján Andrea

” Légy egy fűszálon a pici él
S nagyobb leszel a világ tengelyénél!”

József Attila

Domján László ajánlása:

Domján Andrea – a húgom – a Corvinus Egyetemen angolt és franciát tanít. Született pedagógus, akinek a tudásánál csak a szíve hatalmasabb. Profi kineziológusként is tud segíteni személyes problémák megoldásában. Az agykontrollt angol nyelven is oktatja. Kétnapos, Ultra elnevezésű továbbképző tanfolyamot is tart.

Andrea személyes bemutatkozása

Amikor az Agykontrollal megismerkedtem, lenyűgözött mindaz, amit ennek az egyszerű, gyakorlati módszernek a használata ígért. Micsoda lehetőségek, micsoda perspektívák!  Mindazonáltal, mivel akkoriban éppen apró gyermekeim terelgetésével voltam elfoglalva, elsősorban saját életemben alkalmaztam a nagyszerű felfedezéseket, amelyekkel ekkor megismerkedtem. Most viszont, hogy a legkisebb is leérettségizett, itt az alkalom, hogy belevessem magam a módszer terjesztésébe is. Nyelvtanítási gyakorlatomban idáig is sikerrel alkalmaztam Agykontrollos technikákat, (angol-francia szakos tanár vagyok) és ezt tovább is szeretném fejleszteni. A nyelvtanítás mellett Agykontroll-tanfolyamokat is tartok, gyerekeknek és felnőtteknek, magyarul is, angolul.

Domján Áron

Domján Áron

“A tanár legnemesebb feladata a kreativitás és a tudás örömének felébresztése.”

Albert Einstein

Domján László ajánlása:

Domján Áron – az unokaöcsém – kitűnő előadó, akinek a hitelességét emelném ki, ugyanis életét mélyen áthatja az agykontroll rendszeres és módszeres használata. Áron nagy sikerű tanfolyamain több ezer hallgató végzett az elmúlt években. Áron teljes elszántsággal azon dolgozik, hogy saját tapasztalatait és megszerzett tudását másoknak átadva segítsen az embereknek az agykontroll technikák elsajátításában, és ezzel céljaik elérésében.

Áron személyes bemutatkozása

Fiatal koromban a legnagyobb sikereimet az agykontrollal a tanulásban és a
sportban értem el. A gimnáziumi és egyetemi évek alatt a teljesítménykényszer oldásában, és a tanulmányi eredmények elérésében nagy segítséget nyújtottak az agykontroll technikák. Az agykontroll segítségével 2011-ben értem el a legnagyobb sportsikeremet, amikor WKF karatéban magyar-bajnoki címet nyertem. Az egyetem pszichológiai karát is azért kezdtem el, hogy még alaposabb és szélesebb körű tudást szerezzek agyunk és elménk működéséről.
Több, mint száz agykontroll-tanfolyamon voltam jelen az elmúlt közel 30 évben, mint résztvevő, szervező és oktató. A tanfolyamok során rengeteget tanultam az agykontroll oktatásáról a karizmatikus Dr. Domján Lászlótól, az agykontroll magyarországi alapítójától. Megtiszteltetésnek érzem, hogy tovább vihetem munkáját. Az agykontroll oktatóképzőt 2012-ben végeztem el Londonban.
Azóta számos agykontroll-tanfolyamot volt lehetőségem tartani az országban.
Az elmúlt években a tanfolyamaimon több ezer hallgatónak sikerült elsajátítani
az agykontroll módszerét, melyet számos sikertörténet követett. A tanfolyam
tematikáját Dr. Domján László nagy sikerű előadása alapján építettem fel,
kiegészítve személyes tapasztalataimmal és ismereteimmel.
Hiszek benne, hogy a kiteljesedett, boldog életet mindannyian megérdemeljük,
és el is érhetjük. Teljes elszántsággal azon dolgozom, hogy saját
tapasztalataimat és megszerzett tudásomat másoknak átadva megkönnyítsem embertársaim életét. Célom, hogy az agykontroll-tanfolyam során az ott elsajátított technikák segítségével az emberek jobban megismerjék önmagukat, felismerjék a bennük rejlő lehetőségeket, és megtanulják, hogyan tudják befolyásolni és irányítani az életük alakulását, hogy kiegyensúlyozott, boldog, és sikeres életet élhessenek. Szeretettel várok mindenkit tanfolyamaimon!

Domján Gábor

Domján Gábor

“Fölkelt a Nap, s lement

Egy pillantás az élet

Tartsd nyitva a szemed”

Domján Gábor

Domján László ajánlása:

Domján Gábor – a bátyám – nyelvtanár és zenész, aki évekig teológiát is tanult. Közösen teremtettük meg a magyarországi agykontrolloktatást. 1990 októbere óta folyamatosan tanítja – a tudományos háttér igen alapos ismertetésével – a módszert. Tanfolyamait néhány dal előadásával szokta színesíteni.

Gábor személyes bemutatkozása

1951-ben születtem. Életem során sok mindennel foglalkoztam. Zenével például mindmáig.
Tanulmányaim terén is több mindennel próbálkozva, végül az ELTE bölcsészkarán diplomáztam angol-általános nyelvészet szakon. Ezt követően gimnáziumban és különböző nyelviskolákban tanítottam angolt, valamint fordítóként dolgoztam.
Ebben a minőségemben vettem részt 1989-ben az „Agykontroll José Silva módszerével” című könyv kiadásában, melynek alapfeltétele volt, hogy előtte magam is elvégezzem az agykontroll tanfolyamot.
Amit azóta a Silva-módszer hatására tapasztaltam, az gyökeresen megváltoztatta – jobbá tette – életemet. Remélem engem magamat is.
1990 óta oktatom az agykontrollt. Csodálatos dolog, hogy olyat oszthatok meg sokakkal, amivel ők is javíthatnak életükön, magukon, szeretteik életkörülményein, velük való kapcsolataikon.
Naponta hálát kéne adnom ezért a Jóistennek! Meg is teszem most:
Köszönöm!

Domján Sebestyén

Domján Sebestyén

“Ha az egész órát úgy betöltöd,
hogy benne érték hatvan percnyi van,
minden kincsével bírod ezt a földet,
s ami még több, ember vagy, fiam!”

Rudyard Kipling – Ha (részlet)

(Szabó Lőrinc fordítása)

Domján László ajánlása:

Domján Sebestyén Gábor bátyám fia. „A lelkes tanár sohasem unalmas” – tanultam dr. Rosa Rivas kiváló agykontrolloktató kollégámtól. Sebi unokaöcsémből szerencsére sugárzik a lelkesedés. Pszichológusként és az agykontrolltechnikák szorgalmas használójaként pedig szakszerűen és maximálisan hitelesen tudja átadni ezt a kincset érő tudást.

Sebestyén személyes bemutatkozása

Hálás vagyok az Istennek, hogy szerető és nagy családban, hat testvér között nevelkedhettem. Támogatást, együttműködést és odaadást tanultunk egymástól és szüleinktől, emiatt számtalan barátomat is testvéremként szerethetem. Azért is hálás vagyok, hogy beleszülettem az agykontrollba. A kellős közepébe. Nagybátyám, dr. Domján László és Édesapám, Domján Gábor éppen születésem évében, 1990-ben indították el az Agykontrollt Magyarországon.

10 éve kezdtem el árulni az agykontrollos kiadványokat édesapám és sógorom, Baglyas György tanfolyamain. Most ötödik éve tanfolyamaik szervezési munkájának jelentős részét is én végzem. Hálás a szívem, hogy ma már agykontrolloktatóként is szolgálhatok.

Az agykontroll technikák számtalanszor segítettek abban, hogy kézbe merjem venni életem irányítását. Legfontosabb lépésemként tartom számon azt, hogy első egyetememen eldöntöttem, megszeretem a tanulást. Jelentem, lelkesedésem azóta is töretlen!

Visszatekintve úgy látom, hogy életem alakulása, örömeim és sikereim is kis lépésekből formálódtak. Ebben az utazásban, számomra nem is annyira az volt a kulcs, hogy azt csináljam amit szeretek, hanem, hogy kis lépéseimben, eséseimben és fölállásaimban is szeressem amit éppen csinálok.

Az agykontroll oktatójaként életünk irányításának fantasztikus módszereit szeretném továbbadni, és elmesélni, hogy hitem szerint az élet csodálatos… Csodálatos ajándék!

Dr. Kígyós Éva

Dr. Kígyós Éva

“Nem lehet ugyanazzal a gondolkodásmóddal megoldani a problémákat, amivel megteremtettük őket.”

Albert Einstein

Domján László ajánlása:

Dr. Kígyós Éva pszichológus, a gyerekhipnózis magyarországi egyedüli oktatója. Bölcs embernek tartom, akinek hatalmas szaktudására és élettapasztalatára mindannyian támaszkodunk, ugyanis szükség esetén tőle kérünk tanácsot. Az évek során több remek kiadványa is született. Lépj tovább! címmel kétnapos továbbképző kurzust is tart.

Éva személyes bemutatkozása

Pszichológusnak tanultam, mondhatnám szinte véletlenül, mert egész ifjúságomban régész szerettem volna lenni, vagy ha az végképp nem sikerül, akkor esetleg vadállatidomár. Mondják: nincsenek véletlenek, és ma már én is így hiszem. Az volt a dolgom, hogy megismerjem az emberek szerteágazó problémáit, és keressem a segítés lehetőségeit. Az Örök női titkok cd-sorozat is ezért fontos nekem. Úgy gondolok rá, mintha minden meditációs gyakorlat egy-egy bója lenne a női lét ugyancsak felkavarodott, hullámaival jobbra-balra csapkodó tengerén. Aki akar, rövid időre megkapaszkodhat ezekben a „bójákban”, hogy tisztábban lássa az irányt, s úgy haladhasson tovább. Saját asszonysorsom nagy kihívásait – szerelmet, házasságot, gyermeknevelést, válást, a hivatásom gyakorlásáért folytatott küzdelmeket – már magam mögött tudom. Örömeit és kínjait tapasztalattá rendezte az emlékezet. Most arról szól az életem, hogy mindazt, amit sikerült megértenem, elmondjam. Néha dühösen kiabálva, néha szelíden magyarázva, de mindig azzal a meggyőződéssel, hogy lehet jobban, lehet szebben, lehet értelmesebben élni. Mert nem a politikusok, nem a tudósok, nem a feltalálók, nem a művészek, nem a jótékonykodók, hanem csakis az örömben élő asszonyok tudják jobbá tenni a világot.

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Szeretnél-e tőlünk jó hírekkel és hasznos tanácsokkal teli hírlevelet kapni? Ha igen, javaslom iratkozz fel itt e hírlevélre!

Név: *
Email: *

* Az adataidat bizalmasan kezeljük.
A feliratkozással elfogadod a ÁSZF és Adatkezelési nyilatkozat