Az Aranykapu (II. kötet)

4 200 Ft

Leírás

 Írta: Purisaca Golenya Ágnes

Mindenkinek saját döntése, visszatér-e az Aranykapun át abba a varázslatos világba, ahonnan kizártuk magunkat. Ehhez persze fel kell ébrednünk a bűvöletből.”

Az Aranyasszony útja folytatódik Peruban… A történet alapja valóságos. A magyar származású Móricz János a hatvanas években egy barlangrendszerre bukkant Dél-Amerikában. Az őslakosok szerint egy kataklizma túlélői az ősi civilizációjuk üzenetét itt rejtették el a mai ember számára egy kristálykorongba kódolva.

Ám ezt nem akárki nyithatja fel: csak akinek az energiarezgése képes a dekódoló rendszert aktiválni. Ezt a kristálykorongot keresik a főhősök, Éva, Theo és Nantu, hogy megismerhesse az emberiség az életmentő üzenetet.

Eközben az olvasó velük együtt ősi szimbólumokat fejthet meg; kiderül, hogy az egyiptomi, mezopotámiai és dél-amerikai kultúrák között feltűnő hasonlóság van; megtudja, hogy mit kerestek a magyar pálos szerzetesekDél-Amerikában; hogy kik a mágusok és mi közük a magyaroknak hozzájuk. Ja, és hogy hová tűnt Isten női fele…

Kinek science fiction, kinek valóság: a lényeg, a könyv egyszerre tárja az olvasó elé átélhető módon a legmodernebb kvantumfizikai ismereteket és az ősi, misztikus bölcsességeket.

Csakhogy napjainkban ez a kettő sokkal közelebb került egymáshoz, mint hinnénk, ami már önmagában is meghökkentő és mélyen elgondolkodtató lesz…

„Az Aranykapu” című ezen kiadványt, a regénytrilógia II. részét azoknak az olvasóinknak ajánljuk, akik remélhetőleg az I. részt már ismerik és most követni kívánják az Aranyasszony útját, keresve a kristálykorongot, hogy megismerhessék az emberiség az életmentő üzenetet, miközben feltárulnak a legmodernebb kvantumfizikai ismeretek és az ősi misztikus bölcsességek is.

Ezek érdekelhetnek még: