0

Tolle

Akárhol is vagy, légy ott teljesen!
Minden pillanatban halj meg a múlt számára! Nincs rá szükséged! 
Csak akkor utalj rá, ha az a jelen szempontjából múlhatatlanul szükséges.
Érezd ennek a pillanatnak az erejét és a Lét teljességét. Érezd a jelenlétedet!

 

Eckhart Tolle sokak szerint a ma élő legnagyobb spirituális tanító. A Cambridge-i Egyetem fiatal kutatójaként világosodott meg, lelki szenvedése talán legmélyebb pontján, s azóta teljesen más szemüvegen át látja az életet. Ezt az új szemléletmódot magyarázza el műveiben, s hogy miként tud bárki megvilágosodni.
E. Tolle Németországban született, s ott töltötte élete első 13 évét. Miután az angliai University of London egyetemen diplomát szerzett, kutató tudós és szakmai felügyelő lett a Cambridge-i egyetemen. 29 éves korában egy mély lelki átalakulás gyakorlatilag föloldotta régi identitását, és gyökeresen megváltoztatta életútját.
A következő éveket az intenzív belső utazásának kezdetét jelző átalakulás megértésének, integrálásának és elmélyítésének szentelte.
Az utóbbi 15 évben Eckhart terapeutaként és spirituális tanítóként működött. Sokat utazik, s ennek során nem csak tanításával, hanem jelenlétével is megajándékozza egyre nagyobb létszámú hallgatóságát.

Eckhart Tolle arra a kérdésre, hogy ismeri-e a Silva-féle agykontrollt, így felelt:

– Ismerem és kitűnőnek tartom, feltéve, hogy az alap megvan, ami a jelen pillanathoz való viszonyod. Ha az általad teremtendő dologra nem úgy tekintesz, mint eszközre, amivel megszökhetsz a jelenlegi, nem kielégítő életedből – akkor ez a fajta hozzáállás természetesen akadályozná a manifesztáló képességedet is. Ez a negativitás ugyanis nehezebbé teszi a dolgot. Bizonyos mértékig ugyan akkor is tudsz manifesztálni, ám a negativitás – anélkül, hogy tudnál róla – része lesz a teremtésednek. Ha azonban az alapot rendbe teszed, csodálatos dolog utána teremteni! Élvezed a teremtés örömét. Gyönyörű dolog! De nem az „akarom”, a „szükségem van rá” pozíciójából!

Hivatalos honlap: www.eckharttolle.com

Tolle-klubok:

Budapest: Szebb Életért Központ (VIII. ker., Fiumei út 4.)
Szeged
: 30/565-3699
Veszprém
: dr. Nagy Henriett (30/970-9968)

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Szeretnél-e tőlünk jó hírekkel és hasznos tanácsokkal teli hírlevelet kapni? Ha igen, javaslom iratkozz fel itt e hírlevélre!

Név: *
Email: *

* Az adataidat bizalmasan kezeljük.
A feliratkozással elfogadod a ÁSZF és Adatkezelési nyilatkozat