Dr. Michael Newton: Lelkünk útja III.

3 490 Ft

Leírás

A kötet szerzője DR. MICHAEL NEWTON, a világhírű pszichológus, aki pszichoterápiából doktorált és akinek a teljesítménye talán névrokonáéhoz, Isaac Newtonéhoz, vagy még inkább Kolumbusz Kristóféhoz mérhető. Kliensei segítségével egyéni hipnózismódszerével hozza felszínre a mindannyiunkat évezredek óta foglalkoztató alapkérdésekre választ adó információt. A kutatásából kikerekedő világkép egyszerre lélegzetelállító és inspiráló is.

Végre megadatott. Végre ennek a három kötetnek a segítségével beleláthatunk létünk legmélyebb, eddig homályba burkolt titkaiba. Végre megtudhatjuk, hogy:

• honnan jövünk,
• miért vagyunk itt és
• hová megyünk?

A „Lelkünk útja I.” az első zarándokút volt a szellemvilágba, amelyet klienseimmel az örökkévalóság hatalmas folyóján megtettem. A Lelkünk útja II. és a Lelkünk útja III. újabb expedícióra viszi az olvasót a szellemvilág csodáiba, ugyanazon a folyón, de már számos mellékágba is beevezve. Még többet megtudunk a halál utáni életről, arról a hihetetlen rendről, ami a túlvilágon uralkodik.

Dr. Michael Newton világhírű, amerikai pszichológus, aki több ezer páciensét kivételesen mély és hosszú hipnózisba víve feltérképezte a túlvilágot. A páciensek számára már egyetlen ilyen időutazás is rendkívül intenzív élményt jelent, és a lelki fejlődésüket hatalmas mértékben lendíti előre.

Dr. Michael Newton laikusoknak is ajánlja a művét. Miért? Hogy megtudhassák, mit várhatnak egy ilyen típusú hipnózistól, hogy ennek ismeretében aztán már el tudják dönteni, részt kívánnak-e venni benne.

TARTALOM:

• A VÉNEK TANÁCSA: (Az ítélettől és a büntetéstől való emberi félelem; A lelkek értékelésének környezete; A tanács megjelenése és összetétele; Jelek és jelképek; A „jelenlét”; Az isteni befolyás lánca; A tanácsülésen történtek feldolgozása;)

• A KÖZÖSSÉGEK DINAMIKÁJA: (Lélektársak /elsődleges lélektársak, társlelkek, kapcsolódó lelkek/; A spirituális és az emberi családok közötti kapcsolatok; Ismételt találkozás azokkal a lelkekkel, akik bántottak minket; A lélekcsoportok közötti kölcsönhatások; Szabadidős tevékenységek a szellemvilágban /szabadidő, szünetek, csöndes egyedüllét pihenés és kikapcsolódás céljából, földi kirándulás mint pihenés és kikapcsolódás, földi környezetek létrehozása, az állatok lelke, a transzformáció tere, tánc, zene és játékok/; A lelkek négy általános csoportja;)

• A LELKI ENERGIA HELYREÁLLÍTÁSA. (A lélekenergia; A szokványos „kezelés” az átjárónál; Sürgősségi „kezelés” az átjárónál; Fölépülési területek a kevésbé sérült lelkek számára, A súlyosan sérült lelkek regenerálása; Az egyedüllét lelkei; Energiagyógyítás a Földön /az emberi test és a környezet gyógyítói/; A lélek kettéválása és újraegyesülése /három állomás/;

• A HALADÓ LÉLEK: (Diplomaosztás; Előrelépés a középső szintekre; Szakterületek /neveldei tanítók, etikusok, harmonizáló lelkek, tervező mesterek, felfedezők/;)

• A SORS GYŰRŰJE: (A jövőbeli életek vetítőterme; Idővonalak és testválasztékok; Időmesterek /szabad akarat, a fiatalok lelke, egy gyermek elvesztése, új test-lélek kapcsolatok;)

• SPIRITUÁLIS UTUNK

Ezek érdekelhetnek még: