Dr. Michael Newton: Lelkünk útja II.

3 490 Ft

Leírás

A kötet szerzője DR. MICHAEL NEWTON, a világhírű pszichológus, aki pszichoterápiából doktorált és akinek a teljesítménye talán névrokonáéhoz, Isaac Newtonéhoz, vagy még inkább Kolumbusz Kristóféhoz mérhető. Kliensei segítségével egyéni hipnózismódszerével hozza felszínre a mindannyiunkat évezredek óta foglalkoztató alapkérdésekre választ adó információt. A kutatásából kikerekedő világkép egyszerre lélegzetelállító és inspiráló is.

Végre megadatott. Végre ennek a három kötetnek a segítségével beleláthatunk létünk legmélyebb, eddig homályba burkolt titkaiba. Végre megtudhatjuk, hogy:

• honnan jövünk,
• miért vagyunk itt és
• hová megyünk?

A „Lelkünk útja I.” az első zarándokút volt a szellemvilágba, amelyet klienseimmel az örökkévalóság hatalmas folyóján megtettem. A Lelkünk útja II. és a Lelkünk útja III. újabb expedícióra viszi az olvasót a szellemvilág csodáiba, ugyanazon a folyón, de már számos mellékágba is beevezve. Még többet megtudunk a halál utáni életről, arról a hihetetlen rendről, ami a túlvilágon uralkodik.

Dr. Michael Newton világhírű, amerikai pszichológus, aki több ezer páciensét kivételesen mély és hosszú hipnózisba víve feltérképezte a túlvilágot. A páciensek számára már egyetlen ilyen időutazás is rendkívül intenzív élményt jelent, és a lelki fejlődésüket hatalmas mértékben lendíti előre.

A magyar kiadó e könyvet kizárólag olyan orvosoknak és pszichológusoknak szánja, akiket a hipnózismódszerének szakszerű alkalmazására már megfelelően kiképeztek!

Dr. Michael Newton azonban laikusoknak is ajánlja a művét. Miért? Hogy megtudhassák, mit várhatnak egy ilyen típusú hipnózistól, hogy ennek ismeretében aztán már el tudják dönteni, részt kívánnak-e venni benne.

TARTALOM:

• HALÁL, GYÁSZ ÉS VIGASZ: (Hogyan teremtenek kapcsolatot a lelkek az élőkkel? (szomatikus, érintés, tárgyakkal való azonosulás, álomfelismerés, gyermekeken keresztüli üzenetküldés, kapcsolat ismerős környezetben/; Üzenethordozó idegenek; Angyalok és más mennyei küldöttek; A lélek és az életben maradottak érzelmi felépülése; A szeretteinkkel történő újraegyesülés;)

• FÖLDI LELKEK: (Asztrális síkok; Természeti lelkek; Kísérletek /elhagyott lélek, spirituális kettősség/; A visszavonult lelkek; A Földre látogató testetlen lelkek; Démonok és dévák;)

• A LELKI ENERGIA HELYREÁLLÍTÁSA. (A lélekenergia; A szokványos „kezelés” az átjárónál; Sürgősségi „kezelés” az átjárónál; Fölépülési területek a kevésbé sérült lelkek számára, A súlyosan sérült lelkek regenerálása; Az egyedüllét lelkei; Energiagyógyítás a Földön /az emberi test és a környezet gyógyítói/; A lélek kettéválása és újraegyesülése /három állomás/;

• A LÉLEKCSOPORT RENDSZEREK: (A lélek születése; A spirituális keretek /memória, közösségi központok, osztálytermek, az életkönyvek könyvtára/; A lelkek színei /színkeverékek a lélekcsoportban, a látogatók színe a csoportokban, színes emberi aurák, kontra lélekaurák, spirituális meditáció a színek használatával, az energiaszínek formái/; Hangok és spirituális nevek, Tanulócsoportok.

Ezek érdekelhetnek még: