Házi villámolvasás tanfolyam (MP3)

24 900 Ft

Leírás

Szerző: Paul R. Sheele bölcsészdoktor, a Learning Strategies Corporation egyik megalapítója, a „villámolvasás teljes elmével” módszer fő megalkotója

A szerző gyakorlatokon végigvezetve tanítja meg a hallgatót a másodpercenkénti 1 oldalas (!) sebességű „olvasásra”. Valójában az információ elme általi „lefényképezése” és villámgyors feldolgozása történik. Kincset érő tudás, ami elsősorban diákoknak és olyan felnőtteknek hasznos, akiknek nagyobb mennyiségű írott anyagban kell eligazodniuk vagy azt megtanulniuk.

A Házi villámolvasás-tanfolyammal hatalmas lépést tehetsz előre az életedben. Elméd tudatos és tudatalatti működésének kihasználása során elsajátítod a módszert, ami lehetővé teszi, hogy eddigi tanulási sebességed sokszorosát érd el. Képzeld el, milyen előnyeivannak, ha — percenként 25000 szavas sebességet is meghaladva — képes vagy „mentálisan lefényképezni” az írott oldalt! A villámolvasás-módszert használva olyant élsz át, ami eddig képtelenségnek tűnt.
Vajon milyen lesz az életed, amikor napok helyett néhány óra alatt olvasol el egy könyvet? Amikor az üzleti jelentéseket órák helyett percek alatt átfutod? Vagy amikor könnyedén teljesítedaz olvasási feladatokat az iskolában? Minőségi változás következik be az életedben! A villámolvasásnak az a szépsége, hogy megmarad az olvasás minden öröme, miközben a fájdalma eltűnik.
Olyan magabiztosságra teszel szert, ami az információáradat korában kiemel az átlagembe-rek sorából. Sok embert láttam, aki visszanyerte önbizalmát, akinek megnőtt a szaktudása és tekin-télye, és aki családtagjainak és barátainak is segített, hogy ők is felismerjék a bennük rejlő tehetséget.Izgatott öröm jár át arra gondolva, hogy a Learning Strategies Corporation (Tanulási StratégiákRészvénytársaság) a Házi villámolvasás-tanfolyammal most végre átnyújthatja neked ezeket a forra-dalmian új gondolatokat és képességeket.Jó szórakozást! Élvezd a tanulást!!
A csomag tartalma: 1 db MP3 CD 10 órás tananyaggal, 2 könyv, 1 munkafüzet, 1 tükör

Ezek érdekelhetnek még: