Táltosok barlangja

5 070 Ft

Leírás

 Írta: Purisaca Golenya Ágnes

Az ecuadori Tayos-barlang titkai / Özönvíz előtti népek nyomában / A Szíriusztól a Kárpát-medencéig

2007-ben Peruban teljesen felkészületlenül egy földalatti mesterséges barlangba kerültem egy kis falu polgármesterével és munkatársaival együtt, több száz méterre az Andok hegység alatt. Ez a döbbenetes élmény indított el kutatói utamon, hogy megismerjem azt a világot, amely eredetünket rejti, és amiről nem tanítanak a történelemkönyvek.”

Dél-Amerikában az Andok hegység alatt sok ezer kilométeres labirintusrendszer húzódik. Az ecuadori Tayos-barlang épített kapuján át egy ősi világba utazunk, amelyre Móricz János felfedező bukkant a múlt század derekán. (Lásd: Móricz János legendáriumának nyomában.) E kapu egyike egy ismeretlen, mesterséges építésű földalatti világba visz, amely a Fémkönyvtár írásos lemezei mellett számtalan kulturális örökséget rejt, bizonyítva egy özönvíz előtti fejlett civilizáció létét.

Az ősi Amerika földjére a Csendes-óceánba süllyedt MU kontinensről menekült a kara nép, akik a mi Kara-pot, azaz Kárpát-medencénk névadói vagy az ősi ujgur Kara-kota birodalom alapítói. Ez ugyanaz az „úr”, maúr, avagy Magúr népe, mint az óegyiptomi birodalomalapító Mada vagy Men népe, a „sumérok” méd utódai, akiket Indiában szakáknak, fehér-hunnak, heftalitáknak, madáknak, Új-Zélandon mauriknak, Amerikában karának, szalaszakának, szakszának, eskitusnak, urunak, mayának, de mi leginkább szkítáknak ismerünk.

E soknevű MAG-nép lelke ősidők óta tükröz egy „magos” isteni rendet, szellemében és nyelvében pedig őriz egy különleges tudást. E MAG-erő forrását, egy csodálatos óriás kristályt a tudósok fizikailag is megtalálták Földünk középpontjában. Ez az a MAG, amely a planetáris rendszer részeként közvetíti az isteni kozmikus energiát beavatottjaink, a naga-maga-mágus avagy Tatos-táltos papjaink által.

Ők őrizték eredetünket, mely szervesen kötődik a Szíriusz-rendszerhez, ahonnan időnként Égi Mesterek jönnek segíteni MAG-feladatunkban, mely nem más, mint a legtisztább isteni erő, a Szeretet áramoltatása e téridőben is, a Föld nevű bolygón.

A kötetben foglaltak az alábbi TARTALOM szerint követhetők nyomon:

1. rész: A TÁLTOSOK BARLANGJÁTÓL A DÉL KERESZTJÉIG
– Átírjuk a történelemkönyvet
– Egy konferencia elé
– A Történet
– Beszéljen Móricz maga
– A tények mögött az ember
– Utam a konferenciáig
– Móricz János Nemzetközi Őstörténeti Konferencia
– Az én történetem
– Mit kezdjünk Móricz elméletével?

(Eltitkolt Amerika. Florencio de Basaldua. Fray Gregorio Garcia. Dr. GerardoPeña Matheus. Julio Goyen. Stan hall Móriczról. Szentimrei Judit. Sir Bowring a magyar nyelvről. Kőrösi Csoma Sándor. Dr. Cserép József. Dr. Baráth Tibor. Az előkerült Móricz-könyv.)
– Móricz János születésére
– A Tayos-téma neuralgikus elemei
(Az aranylemezek. Az Arvisura aranylemezei. A Crespi-gyűjtemény.)
– Mit is kezdjünk Móricz elméletével?

2. rész: MU-tól A KÁRPÁT-MEDENCÉIG
– Az ember is más
– Barlangok és a földalatti világ
– MU valósága
– MU örökösei: az Úrnépek
(A Mauri-Maguri-Magyar szellemcsalád. A karák – vagyis a kara-kánság.)
– Szíriuszi testvéreink
(A Szíriusz-elleni lázadás)

• MAGUS-TATUS-PALUS

Ezek érdekelhetnek még: