A hatékony tanulás mesterfogásai (munkafüzet+DVD)

9 950 Ft

Leírás

Senki sem várja el tőlünk, hogy magunktól értsünk pl. a kőművességhez. Annak a szakmának megvannak a maga mesterfogásai, amiket előbb meg kell ismernünk. Amikor iskolába küldtek minket, akkor azonban rögtön elvárták tőlünk, hogy tudjunk tanulni, holott a tanulásnak is megvannak a maga mesterfogásai, amiket előbb meg kell ismernünk. Ebből az anyagból megtudhatjuk, hogy miként lehet élvezettel és gyorsan megtanulni bármit.

Elsősorban középiskolásoknak, főiskolásoknak, egyetemistáknak és fiatal felnőtteknek készült az 1 DVD-t (kb. 2 óra kép- és hanganyag + kb. 2 óra hanganyag) és 1 munkafüzetet tartalmazó album, amelyből megismerheti és elsajátíthatja a hatékony, gyors és élvezetes tanulás titkait. A szórakoztató és színes előadásból többek közt kiderül, hogy mi történik agyunkban tanuláskor, mire emlékezünk sokáig, melyek az eredményes tanulás fizikai, biológiai és lelki feltételei, hogyan lehet több tucatnyi, döbbenetesen hatékony, működő trükköt bevetni a tanulás folyamatába, miként sajátíthatunk el villámgyorsan idegen nyelvet és hogyan kaphatunk könnyen jeles osztályzatot.

„…nem kevesebbet ígérek neked, mint hogy – a tanulásra szánt időd töredékére csökken majd, ezért aztán több időd jut egyéb, klassz dolgokra; – az osztályzataid javulni fognak; – a megtanultakra sokkal hosszabb ideig fogsz emlékezni, mint eddig; – és ráadásul még élvezni is fogod a tanulást. Nem hiszed? Pedig igaz. A saját bőrödön fogod megtapasztalni!”
Domján László

Ezek érdekelhetnek még: