SZINIA: A BOLDOGSÁG-HÁLÓ TITKAI

3 000 Ft

Leírás

Szerző: Színia Bodnár Erika

A legtöbb ember egész életében csupán boldog szeretne lenni… A cél érdekében mindent kipróbál, amiről azt gondolja, hogy boldoggá teszi, és persze legtöbbször csalódik, mert a boldogság legfeljebb néhány percig, vagy néhány órán át tart. (A legújabb csoda – autót és a legfantasztikusabb tengerparti villát is megunja egyszer az ember.)
A boldogság – bármilyen hihetetlen – velünk születik, így mindenkinek ugyanolyan tartozéka, mint a feje, vagy a szíve. Nem kell sem tenni érte, sem kiérdemelni.

• Hogyan lehetséges mindez?!
Úgy, hogy létezik egy láthatatlan háló körülöttünk, amely a születésünktől fogva életerővel lát el bennünket. (Magyarul SZER hálónak nevezzük.) Ez a háló – ha sikerül rácsatlakozunk – mindenkinek garantálja a folyamatos boldogság érzését…, vagyis az örök boldogságot.

• Kérdés, hogy ha ez ilyen egyszerű, miért él mégis annyi boldogtalan ember a Földön?…
A válasz nem túl bonyolult: Azért, mert legtöbben nagyon hamar elengedjük a hálót, és nem tudjuk, hogyan kapaszkodhatunk vissza rá.
A hiányát érezzük, hiszen tökéletesen tisztában vagyunk vele, hogyan kell boldogtalannak lenni, márpedig nem hiányozhat az, amit nem ismerünk. Szóval boldog lehet, aki boldogtalan, mert az ilyen ember már tudja, hogy létezik a boldogság.

Istenem, áldásodat kérem erre a könyvre és minden olvasójára…!
Kérlek, add, hogy mindannyian rátaláljunk a boldogságra!

Ezek érdekelhetnek még: