Gyógyulás és felépülés

6 000 Ft

Leírás

Szerző: Dr. David R. Hawkins

Ebből a könyvből megtudhatjuk, hogy mi lehet az oka annak, hogy a szervezet nem mindig reagál a hagyományos orvosi kezelésre. A szerző olyan konkrét útmutatást ad, ami bármilyen betegség esetén teljes gyógyuláshoz vezethet. Elmagyarázza, hogy milyen fontos és mennyire könnyű spirituális módszereket is beépíteni a gyógyulás és felépülés folyamatába.

Ezeket a holisztikus gyógyászattal kapcsolatos előadásokat a szerző eredetileg különböző rehabilitációs szervezetek és klinikai szakorvosok előtt mondta el. A hangsúly a felépülésen van, annak legteljesebb értelmében: mentális, fizikai, lelki, valamint spirituális téren. A „gyógyulás” az EGÉSZséget, teljessé válást jelenti, míg a „kezelés” korlátozott, és rövid távra szól.

A szerző ötvenévnyi széleskörű klinikai tapasztalattal a háta mögött a terület legkiválóbb vezető egyéniségévé vált, amint erre az emberi tudat témakörében írt több mint nyolckötetes könyvsorozata is rávilágít. A tudat összefonódik mind az egészséggel, mind a magatartással, ugyanakkor az emberi lét pszichológiai pilléreivel is.

Ez a kézikönyv a szerzőnek a témában írt minden előadását magában foglalja, és a sokféle formában megnyilvánuló emberi szenvedés enyhítését szolgálja. Valóban meggyógyulni annyit tesz, mint minden szinten teljessé, egésszé válni.

Ezek érdekelhetnek még: