Éltető nevetés

2 000 Ft

Leírás

Szerző: Dr. Madan Kataria – a Hahotaklub-mozgalom megalapítója

A nevetés gurujaként világszerte ismert indiai orvos néhány éve hahotaklub-mozgalmat indított el, ahol a résztvevők megtanulhatják és gyakorolhatják a „jóganevetést”, a látszólag ok nélküli kacagást. Nevetni nem csupán remek élmény, hanem – orvosi kutatás révén ma már egyértelműen bizonyított – meglepően egészséges is. Testileg és lelkileg egyaránt gyógyító hatású.

Nevetni jó, Nagyon jó! Orvosi kutatások révén ma már tudjuk: meglepően hasznos is. Testileg és lelkileg egyaránt gyógyító hatású.
A nevetés gurujaként világszerte ismert indiai orvos, Dr. Madan Kataria, néhány éve hahotaklub-mozgalmat indított el, ahol a résztvevők megtanulhatják és gyakorolhatják a „jóganevetést”, a látszólag ok nélküli kacagást. A 15-20 perces gyakorlatsorozat közben – Ausztráliától az Egyesül Államokig – ma már számtalan országban, Magyarországin is, ezrek és ezrek tapasztalják meg, hogy igenis lehet örömben, könnyedén, vidáman és tiszta szívvel élni.
A könyv a jóganevetés kialakulásának történetét és hogyanját árulja el. Megtudhatjuk belőle, hogy a hahotaklubokban miért és hogyan nevetnek. Hatására remélhetőleg sokan kapnak majd kedvet a jóganevetés „megkóstolásához”.

Ezek érdekelhetnek még: