dr. Hörömpő Andrea: Lélekérintések – Türelmesen szeretlek

5 500 Ft

Leírás

A szeretet a lélek érintése. És mióta világ a világ, minden ember vágyja ezeket a lélekérintéseket.

A szív legalapvetőbb, legmélyebb és legtitkosabb vágya az, hogy szeressen és szeretve legyen, hogy egy másik lélek érintse, ezáltal érezhesse, hogy nincs egyedül a világban.

Ennek a könyvnek az írásai olyan szívtől szívig hatoló lélekérintések, amelyek egy szubjektív tapasztalás folyamat eredményeként kerültek megfogalmazásra, segítve az emlékezést a szeretet tiszta minőségére.

Mély élményem és tapasztalásom, hogy szeretni valójában egymást tanítjuk!

Szereted-e saját magad? Éled-e a tiszta szeretetet? Kiállsz-e magadért, és mersz-e szeretni? Tudsz-e türelmesen szeretni? Kitartani, hinni, figyelni, elfogadni, feltételeket elengedni, nem elvárni, mégis ébernek lenni, lépni és választani? Tudsz-e bízni a szeretet erejében, és hajlandó vagy-e meghaladni Önmagad általa?

Elfogadás, bizalom, alázat, béke, hála. Az életért,
azért, hogy szerethetsz és szeretve vagy.

Ide lehet eljutni, ha megnyitod a szívedet, ha hagyod, hogy érintsék a lelkedet, és választod azt, hogy leteszed a fegyvereket, abbahagyod a harcot, felhagysz az ítéletekkel, elengeded a fájdalmaidat, és végül megbékélsz Önmagaddal.

Erre hívlak ebben a könyvben, hogy merj a lelked mélyére pillantani, merj szeretni szabadon, szeretetben kapcsolódni és szárnyalni, örömmel!

Legyél Nő vagy Férfi, fiatal vagy idős, legyen bármi a foglalkozásod, élj bárhol a világban. És szeress bárkit. A szeretet szabadsága az isteni igazság tükröződése, hiszen amikor szeretsz, az isteni Önmagad éled. Ez a tiszta lélekkapcsolódás pedig szent és sérthetetlen.

A lelked tudja. A lelke tudja. Más pedig nem számít. Ne engedd, hogy számítson! Merj szeretni, tudj szeretni, ne félj szeretni! És teremtsünk Együtt egy olyan világot, ahol lehet egymást elfogadva, tisztelve, szabadon szeretni!

Vajon készen áll az emberiség türelmesen szeretni?

Ezek érdekelhetnek még: