BUDDHA-AGY: A boldogság, a szeretet és a bölcsesség gyakorlatias idegtudománya

4 950 Ft

Leírás

Írta: Dr. Rick Hanson Dr. Richard Mendius

DR. Rick Hanson neuropszichológus és meditációs tanár, a Wellspring Idegtudományi és Szemlélődő Bölcsesség Intézete társalapítója, A bölcs agy közlöny főszerkesztője.

DR. Richard Mendius ideggyógyász szakorvos és a Wellspring Idegtudományi és Szemlélődő Bölcsesség Intézete társalapítója.

A boldogság, a szeretet és a bölcsesség gyakorlatias idegtudománya segítségével a mindennapi életben jobban hozzáférhetünk agyunk eddig nem használt képességeihez, és fokozatosan „újrahuzalozhatjuk” azt annak érdekében, hogy jóllétet és lelki békét teremtsünk magunknak.

Ez a világos, gyakorlatias könyv tele van az ezekhez szükséges praktikus eszközökkel és ismeretekkel.

Az agykutatás – számos szemlélődő hagyomány tanítását alátámasztva – immár bebizonyította: a mentális tevékenység ténylegesen új idegi struktúrákat alkot. Magyarul: az, hogy hogyan és mire használjuk az agyunkat, egyértelműen befolyásolja annak szerkezetét is!

Ez a könyv ezekre az új kutatásokra támaszkodva mutatja meg, hogy az agyunk miként ösztönözhető és erősíthető a nagyobb beteljesülést hozó kapcsolatok, az elmélyültebb lelki élet és a saját belső erőnk, értékességünk érzésének létrehozása érdekében.

Az is megtanulható, hogy miként aktiválhatók a nyugalom, az öröm és az együttérzés agyi állapotai az aggódás, a szomorúság és a harag helyett.

Az agyat a számítógéphez is szoktuk hasonlítani. Lényeges különbség azonban, hogy a számítógép szerkezetét nem befolyásolja, hogy mire használjuk a masinát. Az agy szerkezetét azonban igen! Magyarul: gondolataink, szavaink és tetteink ténylegesen alakítják az agyunkat!

Ez a CD-mellékletet is tartalmazó, kivételesen értékes könyv arra tanít meg, hogy miként tegyük ezt, hogyan használjuk és változtassuk meg az agyunkat úgy, hogy közben egyre boldogabbak, szeretőbbek és bölcsebbek legyünk.

A „Buddha-Agy” című eme kiadványt a boldogság, a szeretet és a bölcsesség gyakorlatias idegtudománya iránt érdeklődő olvasóinknak ajánljuk, annak figyelembe vételével, hogy:

„Ha meg tudod változtatni az agyadat, akkor meg tudod változtatni az életedet…!”
Változtassuk Meg!