Brandon Bays: Belső utazás

3 490 Ft

Leírás

A szerző a művében leírt módszerrel 6 hét alatt visszafejlesztette kosárlabda méretű (!) méhtestdaganatát. A könyvből bárki elsajátíthatja az érzelmekkel kapcsolatos „utazás” metodikáját, amivel nemcsak testi, hanem lelki gondok esetén is segíthetünk magunkon és egymáson. Az érzelmi nagytakarításhoz kiváló módszer!

Dr. Ian Watson ajánlása:

„BRANDON BAYS katartikus hatású belső utazást téve érte el, hogy méhének kosárlabda méretű daganata 6 és fél hét alatt teljesen visszafejlődjön.

A módszerét másokon is kipróbálta, és kiderült, hogy a párban végezhető, mentális gyakorlat nemcsak testi betegségek, hanem lelki problémák megoldásában is csodálatosan működik.

A könyvből nem csupán Brandon Bays lebilincselően érdekes élettörténetét ismerhetjük meg, hanem konkrét, azonnal használható útmutatást kapunk ahhoz, hogy: betegség esetén elindulhassunk testi egészségünk visszaszerzéséért, érzelmi gond esetén újra megtalálhassuk a lelki egyensúlyunkat.

Az utazással kezelhető lelki problémák listája meglepően hosszú: a módszer a depressziótól a féltékenységen át a kényszeres evésig gyakorlatilag bármilyen esetben sikerrel alkalmazható.

Egyszavas véleményem a könyvről: kincs. dr. Deepak Chopra Brandon Bays rendkívüli lélek. Testi és lelki gyógyulásának története ékesen bizonyítja az emberben rejlő, kiaknázatlan képességeket. Javaslom, olvasd el ezt a könyvet, s kívánom, hogy az a saját gyógyulásodhoz vezető utazásra ösztönözzön!

A Brandon Bays által kifejlesztett utazás módszere meglepően egyszerű mentális technika, amivel ugyanakkor hihetetlenül gyorsan és óriási mértékű érzelmi és testi gyógyulás érhető el.

Villámsebesen meg tudja tanulni bárki, s még olyan esetekben is gyógyulást indíthat el, amikor már minden egyéb terápiás módszer kudarcot vallott.

Szívből ajánlom hát mindenkinek!”

A „Belső Utazás” című ezen kiadványt azoknak az olvasóinknak ajánljuk, akik ennek a könyvnek a segítségével a katartikus hatású „belső utazással” kívánnak gyógyulni, a testi és lelki egyensúlyt visszaszerezni, érzelmi és testi gyógyulást elérni, ezeken felbuzdulva szükség esetén újabb utazáson is részt venni, erre önmagukat is és a környezetüket is ösztönözni.

Ezek érdekelhetnek még: