A Hyperborea terv (I. A valóság metafizikája, II. Védikus kereszténység)

6 000 Ft

Leírás

Szerző: Arkagyij Petrov

A Hyperborea terv I és II folytatása

„2019 tavaszán lenyűgöző hírekkel teltek meg a világhálós források: a Világűrben három gömb alakú területen nulla dimenziós, azaz tömeg és energia nélküli fotonokat fedeztek fel. Műszereink először rögzítettek ilyen jelenséget, ami csak egyet jelenthet: a Világegyetem változik, és olyan területek jelennek meg benne, melyek korábban érzékelésünk határain kívül estek. De ha az ilyen területek érzékelhetővé váltak számunkra, az mindenekelőtt azt jelenti, hogy mi magunk változtunk meg.
Három, egymáshoz közel, egy egyenlő szárú háromszög sarkaiban elhelyezkedő, gömb alakú szinguláris tárgy, az a kezdődő kvantumátmenet eseménye: átmenet a háromdimenziós valóságból az ötödik dimenzió valóságába. Fölmerülhet a kérdés: és hová lett a negyedik sík valósága? De azonnal jön is a válasz: itt van körülöttünk. A negyedik sík valósága átmeneti tér a létezés egyik dimenziójából a másikba.”

Az átalakulások sorrendjét az Idő jelzi. Az átalakulásokat lehet lassítani, gyorsítani vagy akár meg is állítani. Ki képes, mi képes erre? Az emberi tudat!

Az emberi agy most áll át az alfa-hullám félalvó állapotáról a béta-hullámra. De még ez a hullám sem jelenti az alkotó tevékenység netovábbját. A béta-hullámon túl a gammahullám vár ránk, mely a fizikai valóságon túlra tágítja az emberi tudatot. Béta- és gamma-hullámok állapotában átalakul a DNS információs szerkezete, képessé válik kapcsolatba kerülni a kozmikus értelemmel.
Hogy átlépjünk az anyag nyolcadik szintjén (Daat szefira), nem elég tudást felhalmoznunk, szükségünk van a Szeretet fényére is, az teremt összhangot a világban. Hiszen fejlődésben lévő istenek vagyunk mindannyian.”

A Hyperborea terv pontosan az a szellemi impulzus, melynek segítségével a Föld kölcsönhatásba került a Kozmosz szellemi erőivel. Ezen keresztül kellett kialakulni bennünk, Isten gyermekeiben az egyetemes makrokozmikus tudatnak. Ám hogy meglássuk a láthatatlant, meg kell értenünk azt, amiről sosem beszéltek nekünk: a Föld szellemi történetét.

Ezek érdekelhetnek még: