0

Agykontroll Alapítvány

Információk

Az alapítvány célja

Alapítványunk a nehéz anyagi helyzetben élő, ám önmagukon segíteni akarókat támogatja, hogy ők is elsajátíthassák az agykontroll módszerét.

Az Agykontroll Alapítvány alapító okirata kimondja, hogy támogatást csak a 4 napos, felnőtt agykontrolltanfolyamhoz nyújthat.

A támogatáskérés menete: csak saját részre, kézzel írott és aláírt kérelmet kell benyújtani az Agykontroll Alapítványhoz. A levélben kérjük írja meg, hogy miért érzi szükségesnek a tanfolyam elvégzését, milyen az anyagi helyzete, a családi állapota, az egészsége és milyenek a szociális körülményei. Továbbá írja meg a nevét, a lakáscímét és a telefonszámát.

1% támogatás

Ha úgy döntesz, hogy személyijövedelem-adód 1%-ával alapítványunkat támogatod, akkor csupán annyi a teendőd, hogy:

  • egy papírra felírod az alapítványunk nevét és adószámát,
  • ezt belehelyezed egy szabványméretű borítékba, leragasztod, s ráírod a neved, a lakcímed, és az adóazonosító jeled,
  • a borítékot vagy az adóbevallási csomagjában helyezi el, vagy – az adóbevallást helyettesítő munkáltatói elszámolás esetén – legkésőbb az adóévet követő március 25.-éig – közvetlenül a munkáltatójának adja át.

A befolyó összeg felhasználásáról minden évben pontos kimutatást teszünk közzé az Elixír című folyóirat novemberi számában.

A támogatást minden érintett nevében előre is köszönjük!

Közzétételi adatok

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Szeretnél-e tőlünk jó hírekkel és hasznos tanácsokkal teli hírlevelet kapni? Ha igen, javaslom iratkozz fel itt e hírlevélre!

Név: *
Email: *

* Az adataidat bizalmasan kezeljük.
A feliratkozással elfogadod a ÁSZF és Adatkezelési nyilatkozat