Repülj velem CD

3 590 Ft

Leírás

Szerző: Bagdi Bella

A Repülj velem CD 14 fantasztikus, pozitív megerősítésekkel teletűzdelt dalt tartalmaz, amelyeket pillanatok alatt megszeretnek és megtanulnak a gyerekek. A dalok segítenek fejleszteni a gyerekek énképét és önbizalmát, hogy nyitottabbak, optimistábbak és kiegyensúlyozottabbak legyenek.

A Repülj velem CD dalai azoknak a gyerekeknek készültek, akiket szüleik boldognak, kiegyensúlyozottnak, életvidámnak és elégedettnek szeretnének látni, és ilyen jövőt is képzelnek el nekik.

A dalok lehetőséget adnak a szülőknek, a nevelőknek és a pedagógusoknak, hogy egy új, közös kapcsolódási pontot találjanak a gyerekekkel, miközben a pozitív élmények csodás életérzésekhez juttatják mindannyiukat. A dalokat a gyerekek egyedül, szülőkkel együtt vagy csoportban is hallgathatják és énekelhetik. Ezért kifejezetten ajánlom óvodák és iskolák számára is.

A CD-hez egy gyönyörűen illusztrált Dalosfüzetet is adok, amely a dalok szövegeit és kottáját tartalmazza, hogy még egyszerűbben és könnyebben megtanulhassátok a dalokat.

Ezek érdekelhetnek még: