Kiszabadulás a stressz-mátrixból, avagy út a belső béke és egységélmény felé (CD)

4 300 Ft

Leírás

Szerző: dr. Czeizel Beatrix

Egy olyan korban és világban élünk, ahol szinte felfoghatatlan mennyiségű, és egészen különböző rezgésminőségű impulzusok hálójában igyekszünk helyt állni, és megfelelni a külső és belső elvárásoknak. Idegrendszerünket, testünket, finomenergetikai rendszerünket naponta akár több millió inger éri, amit igyekszünk feldolgozni és megválaszolni.
Szerettünk volna ezért egy olyan meditációs eszköszt készíteni, amely újra megtanít relaxálni és igazán pihenni. Kivezeti az elbírhatatlan mennyiségű impulzus hatásait a testünkből és az idegrendszerünkből, szinte kisimogatja az idegszálainkat, kireptet az idő szorításából és a megfelelés kényszerek hálójából. A meditáció során kivezetjük a szorongások és aggodalmak töltéseit, hogy újra a jelenben tudjunk lenni és képesnek érezzük magunkat arra, hogy helyt tudjunk állni napi szinten.
Ez egy olyan belső utazás, amivel akár minden napot zárhatunk, ami segít az elalvásban, és abban, hogy lekapcsolódjon rólunk szinte minden olyan stressz, érzelmi és mentális teher, ami felhalmozódott bennünk.
Közben pedig egy olyan pozitív programozás is történik, ami belső erővé változtatja a gyengeségeinket, a szorongások és aggodalmak helyét átveszi a határtalan belső béke, és a hit önmagunkban és az életben.

Ezek érdekelhetnek még: