Csakrahangok meditációhoz

2 900 Ft

Leírás

 

“…A Világon minden rezgésből áll. Ez a CD lehetőséget ad arra, hogy a meditáló személy mindegyik energiatestét (fizikai, érzelmi, gondolati és szellemi) behangolja, felhangolja, és ezeket az energiákat harmóniába illessze.

Minden egyes mantrát nyolcszor zengetjük kb. 16 mp-ig. Ügyeljünk a hasi (rekesz, mély) légzésre. Az egyes csakrahangok egyaránt énekelhetők a szankszrit mantrákkal (lam-vam-ram-jam-ham-sham-om), valamint a szolmizációs (dó-ré-mi-fá-szó-lá-ti), vagy akár a hangneves (C-D-É-F-G-Á-H) megszólaltatással is. A csakrahangok éneklése bármely testtartásban hasznos lehet, amelyben a gerinc egyenes, de sem túlfeszített, sem ernyedt állapotú.

A gyakorlatok II. része az egyes csakrákra épülő harmóniák hallgatásáról, és az energiatestekbe való befogadásáról szól. Ne feledjük, hogy érdemes tudatosítani azt az alapvető hármas egységet, miszerint a meditáció helyes sorrendje ezeknél a gyakorlatoknál: NYITÁS-TISZTÍTÁS-ENERGETIZÁLÁS.

Természetesen teljesen ösztönösen is hozzáénekelhetünk ezekhez a gyakorlatokhoz, megfürdetve mindegyik energiatestünket a gyógyító rezgések óceánjában…”