A csillagok ajándékai I-II. (dupla CD)

8 800 Ft

Leírás

Szerző: dr. Czeizel Beatrix

I. Utazás az Őrangyalok Szentélyébe, az Őrzők földjére és a Kívánság tavához

Ebben a meditációban az utazónak lehetősége nyílik találkozni az Őrangyalaival, akiket ezután bármikor megszólíthat. Majd átvezetődik az Őrzők földjére, ahol megszabadulhat minden aktuális szorongástól, félelemtől, haragtól, frusztrációtól és igazán felszabadulhat, hogy újra erőben érezze magát. Végül pedig egy egészen csodálatos hívás éri el a lelkét, amelyben az égi Unikornis elvezeti az “Álmok kertjébe” és a “Kívánságok tavához”, hogy megtanítsa teremteni és életre kelteni az álmait.

Az egész utazás nagyon pozitív, erőt adó és segít a stresszoldásban. Az sem baj, ha a kisgyermek “esti mesének” éli meg, amely után sikerül mélyen és nyugodtan elaludnia, egy átható biztonságérzet szeretetének ölelésében. (Még az is megtörténhet, hogy anyuka vagy apuka is hasonló nyugalomban szenderül álomba, ha együtt hallgatják a meditációt, mert a mindannyiunkban élő Belső Gyermeknek is szüksége lehet a gyógyulásra.)

II. Utazás a Gyógyító Szentélybe, a Hírnökök földjére és a Bátorság hegyéhez

Ebben a meditációban először is elutazunk egy csodálatos, fénnyel teli, égi Gyógyító Szentélybe, ahol a különlegesen behangolt kristályágyon elengedhetővé válik minden aktuális testi fájdalom és betegségmintázat, hogy a helyét átvegye az egészség belső programja. A következő lépésben Égi Pegazus hírnökök érkeznek, akik segíthetnek egy ki nem mondott üzenet célba juttatásában. Végül pedig a “Bátorság hegyére” vezet e belső szárnyalás, hogy egy csodálatos rítus nyomán az utazó erőt meríthessen a megmérettetések és az előtte álló feladatok magabiztos beteljesítéséhez.

Ez a meditációs ösvény is nagyon pozitív, erőt adó és segít a feszültségoldásban, illetve akár a fizikai szintű gyógyulásban is. Az sem baj, ha a kisgyermek “esti mesének” éli meg, amely után sikerül mélyen és nyugodtan elaludnia, egy átható biztonságérzetben, és bízunk benne, hogy a tünetei is enyhülnek egy esetleges betegség idején.

Szívbúl reméljük, hogy igazán nagy segítséget nyújthatunk ezekkel a különleges meditációkkal a gyerekeknek, akiknek ma egy rendkívül veszélyeztetett generációként kell felnőniük.

Az ideális korosztályt nehéz behatárolni a meditációkhoz: hiszen lehet akár már 4 éves kortól 15-16 éves korig is “dolgozni” ezekkel a belső utazásokkal, de még a gyermeklelkű felnőttek számára is hozhat örömöt.

Ezek érdekelhetnek még: