0

ÁSZF

Általános Szerződési és Felhasználási feltételek

Az Agykontroll Kft webáruház böngészésével és használatával Ön kijelenti, hogy elolvasta és elfogadta a szerződési feltételeket, adatkezelési elveket és annak minden pontjával egyetért!

Üzemeltetői adatok

Cégnév: Agykontroll Kft.
Székhely: 1081 Budapest Fiumei út 4.
Adószám: 10935776-2-41
Cégjegyzékszám: Cg.01-09-361627
Kibocsájtó cégbíróság, okmányiroda: Fővárosi cégbíróság
Szerződés nyelve: magyar
Elérhetőség: akrendel@inext.hu
Telefon: 20/969-0059, 1/488-0118

Megvásárolható termékek, szolgáltatások köre

A webáruház különböző típusú termékeket forgalmaz. A termékeknél megjelenített képek csak illusztrációk, a valóságtól eltérhetnek.

A megjelenített termékek online, vagy mintaboltunkban személyesen rendelhetőek és tekinthetők meg. A házhoz szállítás költségét a feltüntetett árak nem tartalmazzák. Az áruk átvehetők személyesen, illetve postai utánvéttel.

Áraink bruttó árak, az áfát tartalmazzák.

Szállítási díjak belföldre

A szállítási díja Magyarországon 2 500 Ft, külföldi rendelés esetén változó (országonként változó).
A számlát e-mailen, a szamlazz.hu rendszerén keresztül küldjük.

Regisztráció
Vásárlás felhasználói regisztrációval vagy anélkül is lehetséges. A regisztráció előnye, hogy amennyiben legközelebb is szeretne tőlünk rendelni, adatait nem szükséges újonnan megadni, több szállítási/számlázási címet is felvehet, valamint rendelési folyamatát is nyomon követheti.
A regisztráció nem vesz igénybe 1 percnél több időt.

Ügyeljen az adatok pontos megadására, hogy a kiszállítás zökkenőmentesen történhessen.

A megrendelés folyamata
A vásárláshoz a kiválasztott termékeket a „Kosárba teszem” gombbal lehet összegyűjteni, majd a „Kosár megtekintése”, majd „Tovább a pénztárhoz”, aztán „Számlázási adatok kitöltése” és végül a „Megrendelés elküldése” gombra kattintva kell elküldeni a megrendelést.

A „Kosár megtekintése” oldalon tudsz a kosár tartalmán módosítani, számlázási és szállítási adatokat megadni, fizetési és szállítási módot választani.

A vásárlásnak nincsen minimális értéke.

Minden megrendelésről automatikus visszaigazolást küldünk e-mailben, amely visszaigazolás tartalmazza a megrendelés azonosítóját, a megrendelt termékeket, a megrendelt mennyiséget, a végösszeget, valamint a számlázással és szállítással kapcsolatos adatokat.

A megrendelt terméket a csomag átvételekor a futárnak (GLS) kell kifizetni. Külföldi rendelés esetén előre utalással kérjük a megrendelt termékek díját.

A megrendelések feldolgozása maximum 72 órán belül történik.

Rendszerünk a megrendelésről egy automatikus levelet küld Önnek, melyben található rendelési számra hivatkozva érdeklődhet megrendelésével kapcsolatban elérhetőségeink bármelyikén, illetve nyomon követheti ha belép az oldalra regisztrációkor megadott adataival.

Át nem vett, visszaküldött csomagok esetén a visszaszállítás díja a megrendelőt terheli, újra küldését kizárólag a csomag ellenértékének előre történő fizetése esetén áll módunkban ismételten elindítani!

Elállás joga
A megrendelt termék kézhez vételétől számított nyolc munkanapon belül a vevőnek joga van elállni vásárlási szándékától. Ebben az esetben az Agykontroll Kft köteles a termékért kifizetett vételárat visszatéríteni a vásárlónak, legkésőbb az elállást, illetve a termék visszaszolgáltatását követő harminc napon belül. A visszatérítés a szállítási költségre nem vonatkozik, valamint a termék visszajuttatásának költsége is a vevőt terheli.

Jelen dokumentumban nem szabályzott kérdésekkel kapcsolatban lásd:
A távollevők között kötött szerződésekről szóló 17/1999. (II. 5.) Korm. rendeletet. (https://net.jogtar.hu/jr/gen/hjegy_doc.cgi?docid=99900017.kor)

Elállási jog gyakorlásának menete
Amennyiben elállási jogával kíván élni, azt írásban, levélben vagy e-mailben teheti meg, hivatkozva a termékre és a megrendelés azonosítójára. Elállási jogát a termék kézhezvételétől számított 8 munkanapon belül teheti meg.
Postai levél útján történő elállásnál a levél postára adásának dátumát vesszük figyelme a 8 munkanap beszámításakor. A levelet lehetőleg ajánlott levélként adja fel, hogy egyértelműen bizonyítható legyen a feladás dátuma.
A megrendelt terméket juttassa vissza cégünk címére. A visszaküldéssel felmerülő postai költségek a vásárlót terhelik. A terméket ne utánvéttel küldje vissza! Az utánvéttel visszaküldött csomagot nem áll módunkban átvenni, annak visszajuttatásának költsége is vevőt terheli!
A nem rendeltetésszerűen használt termékre a garancia nem vonatkozik. Illetve a nem rendeltetésszerű használatból eredő károk megfizetése is a vásárlót terheli. A termék visszaküldését követő harminc napon belül a termék árát a megadott számlaszámra visszautaljuk.

ADATKEZELÉS
ADATOK MEGADÁSA és FELHASZNÁLÁSA: A megrendelés teljesítéséhez szükséges a TELJES NÉV (Vezeték és keresztnevek) és cím (Irányítószám, Település, közterület neve, közterület típusa és házszám, emelet, ajtó), valamint a valódiság ellenőrzése miatt a telefonszám (mobil vagy vezetékes) és e-mail cím megadása. Az adatszolgáltatás önkéntes, és minden kötelezettségtől mentes. A megadott adatok kizárólag a megrendelés teljesítéséhez és hírlevelek kézbesítéséhez használhatók fel!

Megadott adatok tárolása: Szükséges egy e-mail cím és jelszó megadása, és adatai a weboldal adatbázisában tárolásra kerülnek. A regisztrációval hozzájárulását adja a rendszerbe való felvételét, és hozzájárul a tájékoztatás, reklámok, ajánlatok fogadásához. A weboldal tulajdonosa szavatolja, hogy kizárólag saját promóciós és reklám adatokat küld, így más vállalkozás reklámjaihoz az adatbázis adatain nem használja fel.

ADATVÉDELEM: Az oldal tulajdonosa tiszteletben tartja és védi mindazok magántermészetű adatait, akik akár a weben keresztül, akár a kiadványokon keresztül kapcsolatba kerülnek vele. Adatait harmadik félnek nem adja át. Adatainak kezelésekor az Adatvédelmi Törvénynek megfelelően jár el. Amennyiben Ön úgy dönt, hogy nem engedélyezni számunkra, hogy a megadott adatok alapján később is felvegyünk Önnel a kapcsolatot, kérését tiszteletben tarjuk.

Működésünk során az alábbi alapelveket tartjuk szem előtt:

– Bármilyen más módon hozzánk kerülő egyéni adatot, amit annak tulajdonosa nem szándékosan közölt velünk, nem őrzünk meg, és nem adunk tovább.

– A részünkre önkéntesen / tudatosan átadott magántermészetű adatokat csakis arra a célra használjuk fel, amire azt rendelkezésünkre bocsátották. (Előfizetői címet például csak kézbesítéshez vagy számlázáshoz, olvasói kérdőívet akkumulált formában statisztikához, vagy egyedileg esetleges sorsoláshoz stb.) Ezeket az adatokat más célra történő felhasználás céljából soha semmilyen körülmények között senkinek nem adjuk tovább. Partneri, előfizetői vagy közönség adatokat csakis statisztikailag feldolgozott formában, egyedi azonosítókhoz nem kapcsolhatóan hozunk nyilvánosságra, s ezekben a statisztikákban sem foglalkozunk olyan jellegű témakörökkel, amelyek bármilyen módon túlmennének a kiadványok olvasóközönségével kapcsolatos, közérdeklődésre számot tartó kérdések körén.

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Szeretnél-e tőlünk jó hírekkel és hasznos tanácsokkal teli hírlevelet kapni? Ha igen, javaslom iratkozz fel itt e hírlevélre!

Név: *
Email: *

* Az adataidat bizalmasan kezeljük.
A feliratkozással elfogadod a ÁSZF és Adatkezelési nyilatkozat