Varga Diána

Varga Diána vagyok, 1999-ben végeztem színészként Pethes György Jászai –díjas rendező osztályában, majd színész diplomát a Magyar Színész Kamarától kaptam.

Színházi munkáim során főleg gyerekdarabokban játszottam, így lehetőségem volt megismerni a legőszintébb közönséget: a gyerekeket.

A színház mellett mindig is foglalkoztatott a kultúra közvetítése, emberekhez való eljuttatása, ezért elvégeztem az egri Eszterházy Károly Főiskola művelődésszervező szakát, film szakirányon.

2012-ben szereztem gyermekpszichológiai-asszisztens, pszichológiai-asszisztens és mentálhigiéne konzulens végzettségeket.

Sportcsapatoknak tartok csapatépítő-tréninget, és foglalkozok egyénileg is versenyzőkkel, élsportolókkal, hiszen a sportemberek is tudják: minden a fejben dől el!

2012 őszétől az ELTE Pedagógia-Pszichológia Karán Mesterképzésen tanulok, Neveléstudományi szakon bővítem ismereteimet, ahol a „Kora gyerekkor pedagógiájára” specializálódom.

Sok gyerek küzd figyelemzavarral, hiperaktivitással, tanulási problémákkal, az agykontroll, mint technika ennek kezelésére is kiváló, de ezen kívül is rengeteg területen segít a gyerekeknek, hogy nyugodt és kiegyensúlyozott gyerekkoruk legyen.

Agykontrollosként volt lehetőségem megtapasztalni, hogy amiről azt gondoltam lehetetlen, nem az. Amiről azt gondoltam, nehéz, nem az. Amiről azt gondoltam nem történhet meg, de igen megtörténhet. Bármi, amit szeretnénk, amire vágyunk elérhető, ha csak egy kicsit is elhisszük, hogy lehetséges.

Hálát adok naponta azért, hogy megismerhettem ezt a fantasztikus dolgot –agykontroll- mellyel életemet és a környezetem életét napról napra jobbá, és teljesebbé tehetem.

Hiszem, hogy a „gondolat valósággá válik!”, továbbá hiszem, hogy a „képzelet fontosabb, mint a tudás!”, és hiszem, hogy egy izgalmas, kalandokkal és élményekkel teli két napos tanfolyamon a gyerekekkel együtt, „egymás kezét fogva” , sikerül őket arra az útra rávezetnem, ami ahhoz kell, hogy sikeres, kiegyensúlyozott, boldog felnőttek legyenek.

Hiszem, hogy a tanfolyam végére, nem lesz ez üres mondat számukra: „Soha ne add fel!”

Szeretettel várok minden kíváncsi és elszánt gyereket a tanfolyamaimra.

Elérhetőség: 20/260-6208
vargadia@gmail.com
gyerekagykontroll.com