0

Továbbképző tanfolyamokHa már elvégezted az agykontrolltanfolyamot és szeretnél új dolgokat tanulni, nézd meg az Ultra, a Lépj tovább! vagy a Jelenlétkontroll tanfolyamainkat! Vagy részt vehetsz a Szokáskontroll és Rövidített agykontroll tanfolyamaink egyikén is, átismételve az alaptanfolyam egyes technikáit!

Ultra

Ultra gyógyító technikákat oktató kurzus. A két napos, továbbképző tanfolyamot tisztelettel ajánljuk mindenki figyelmébe.

Kivételesen hasznos információkat adunk ott át! Megtanítjuk például a megrázó emlékek semlegesítésének egyszerű, gyors és eredményes módját.
A módszerek tudományos alapjait is ismertetjük, valamint ösztönző és hitnövelő, magyar sikertörténeteket is elmondunk és diaképek segítségével bemutatunk.
Kivételesen hasznos tanfolyam! Ígérjük, senki nem bánja meg, aki eljön!

Domján Andrea, oktató

dr. Domján László

dr. Domján László

1. nap

2. nap

A tanfolyam akkreditált

"

Gyermekünk, aki a tanfolyam elvégzésekor tejcukorérzékeny volt, rövid idô alatt meggyógyult, abba lehetett hagyni az állandó kontrollvizsgálatokat! Elmetükre-techniká- val, és az Ultraszemináriumon tanult programozott vízből készült tea itatásával és alfahanggal kezeltük.
Másik gyerekünket is sikerült kigyógyítani rendszeresen visszatérô hólyaghurutjából, ugyanezekkel a módszerekkel.

"

Kissné O. Ágnes

"

Kislányomnak begyulladt a füle. Elvittem az orvoshoz, aki azt mondta, hogy fel kell szúrni. Kértem tôle 1 nap haladékot. Otthon aztán bevetettem minden technikát. Ekkor már az Ultraszemináriumon is túl voltam, s így az ott tanultakat is felhasználtam a gyógyításban. Meg is lett az eredmény. Reggelre nyoma sem volt lányom fülfájásának. Másnap az orvos hitetlenkedve nézte a gyógyult fület. Én már nem csodálkoztam.

"

Tóth József

Árak, információk

Normál jegy*

35 000 Ft

A tanfolyam elvégzésének feltétele a felnőtt agykontrolltanfolyam befejezése. Agykontrollos igazolványod kérjük hozd magaddal!

Ismétlő jegy*

17 000 Ft

Az ultrát ismétlőket ultraigazolványuk bemutatásával áll módunkban beengedni a kurzusra. Megértésüket köszönjük.

Kezdés mindkét napon 9-kor, befejezés 17:30-kor

Helyszínek, időpontok

A Felnőttképzési szerződést ITT tudod letölteni, a tanfolyam programját pedig ITT.

2. Lépj tovább - Agykontroll Mesterkurzus

 

Előfordul, hogy életünk folyamán olyan helyzetbe találjuk magunkat, amikor úgy érezzük:

  • nagyon összekuszálódtak az események, és az egyik probléma szinte erősíti a másikat,
  • kicsúszott a kezemből az életem irányítása,
  • hiába próbálom rendezni a dolgaimat, nem találok sikeres megoldást,
  • feladom a küzdelmet, erőtlen, csalódott és szomorú vagyok, de lendületet szeretnék kapni a folytatáshoz,
  • szeretnék fejlődni a váratlanul rámtörő érzelmeim megértésében és irányításában,
  • úgy érzem, nem vagyok a helyemen, de nem tudok rátalálni a valódi célomra.

Ha a felsoroltak közül illik rád valamelyik, akkor gyere el a 2 napos: Lépj tovább! Agykontroll Mesterkurzusra!

Mit vihetsz haza a tanfolyamról?

Új ismereteket főként a pszichológia területéről, hogy felfedezd, milyen lelki működésed áll boldogulásod útjába.

Új programozási lehetőségeket.

Az ismert technikák újabb területeken történő alkalmazását.

Lendületet és erőt az elkötelezett újrakezdéshez.

dr. Kígyós Éva, oktató

Árak

Normál jegy*

35 000 Ft

 *A tanfolyam elvégzésének feltétele a felnőtt agykontrolltanfolyam befejezése. Agykontrollos igazolványod kérjük hozd magaddal!

Kezdés első nap 10 órakor, második nap 9 órakor, befejezés mindkét napon 18 órakor

Helyszínek, időpontok

3. Jelenlétkontroll (Agykontrollal a megvilágosodásért)

Agykontroll-tanfolyamot végzetteket hívunk és várunk erre a kétnapos továbbképzőre.
A tanfolyamot azok értik és hasznosítják majd legjobban, akik elolvasták a következő könyveket: A most hatalma vagy Új Föld; Lelkünk útja I.; Kincseim.

Két napig (hétvégén) 9-től 17 óráig tanulunk, majd 5 héttel később (hétköznap) 18-tól 21 óráig ismét összejövünk.

dr. Domján László

dr. Domján László, oktató

Info a tanfolyamról:

Az időszak végére a résztvevők várhatóan sokkal nyugodtabbak és energikusabbak lesznek, magasabb tudatossági szinten élnek, a legpraktikusabb agykontroll-technikákat sikeresebben használják és egyre hosszabb ideig tartó megvilágosodás-élményt élnek át. Hangulatuk előreláthatóan jelentős mértékben javulni fog, amit meg is mérünk. Az első — budapesti — Jelenlétkontroll-tanfolyam résztvevőinek 32%-kal javult a hangulatuk a kb. 40 napos tréning végére!

Árak

Normál jegy*

49 000 Ft

 *A tanfolyam elvégzésének feltétele a felnőtt agykontrolltanfolyam befejezése. Agykontrollos igazolványod kérjük hozdd magaddal!

Helyszínek, időpontok

4. SZOKÁSKONTROLL – élő, online formában - csak agykontrolltanfolyamot végzetteknek

(Ehhez a Zoom applikációt fogjuk használni. Könnyen letölthető, egyszerűen használható, és a jelentkezőkkel előzetesen kipróbáljuk.)

Intenzív kiscsoportos műhelymunka (kb. 30 fő részvételével), önvizsgálattal, megbeszéléssel, relaxációval, sőt, tánccal!

Le lehet így szokni a dohányzásról, a kényszeres evésről, az alkoholról, még a kábítószerekről is. Gyakorlatilag bármilyen önsorsrontó beidegződésünktől megszabadulhatunk. Talán meglepő, de ide tartozik még sok olyan tulajdonságunk is, amelyekre először nem szokásként gondolnánk, pl. az aggodalmaskodás, a halogatás, a féltékenykedés, a türelmetlenség, és sorolhatnám még sokáig.

Rá lehet szokni minden szépre és jóra, az egészséges táplálkozásra, a sportos életmódra, önmagunk szeretetére, a barátságos önbizalommal teli hozzáállás kialakítására, az élvezetes, szorgalmas munkára, a rendszeres relaxálásra stb.

A tréning abban segít, hogy egymást támogatva könnyebben sikerüljön egy hónapon át lelkesen, kitartóan programozni azokat az örömöket, amelyekkel az új szokás fog járni, és utána együtt örülhessünk, amikor varázsütésre, szinte magától megtörténik a „csoda”.

Olyanokat várok:

  • akiknek valóban fontos egy új, jó szokás beindítása, és ennek megvalósulása érdekében szívesen beletesznek apait-anyait,
  • akik készek arra, hogy fölfedezzék az esetleges akadályokat ezen az úton, és hajlandók elköteleződni a változás mellett,
  • akik nem riadnak vissza a komoly, érzelmekkel dús szembenézéstől sem, viszont a játékos, mókás megoldásokra is nyitottak.

Sok szeretettel várok mindenkit, aki ebben a kalandban szívesen részt venne!

Domján Andrea

Domján Andrea, oktató

Normál jegy*

24 000 Ft

 *A tanfolyam elvégzésének feltétele a felnőtt agykontrolltanfolyam befejezése. Agykontrollos igazolványod kérjük hozd magaddal!

Kezdés 9 órakor, befejezés 18 órakor

Időpontok


SZOKÁSKONTROLL – élő, online formában – csak Agykontrolltanfolyamot végzetteknek
Ára: 24 000 Ft /a Szokáskontrollt ismétlőknek 12 000 Ft

5. Online rövidített agykontroll (csak ismétlőknek!)

Hat egyórás részben ismételjük át az agykontroll elsajátításához szükséges legfontosabb ismereteket, és minden rész végén újra programozzuk a leggyakrabban használt relaxációs technikákat (alapgyakorlat, háromujj-, pohárvíz- és elmetükre-technika, labor).
Segít újra átélni a tanfolyam lelkesítő hangulatát, és lendületet ad, hogy ezt a kincset érő tudásodat rendszeresen használd.

Az első részben az agykontroll legfontosabb jellemzőiről, a gondolatok hatalmáról, gondolat-nagytakarításról, és a megerősítések alkalmazásáról szóló tudásodat ismételjük át, amit egy ráhangolódó agykontrollos relaxáció követ.

A második részben a relaxációval kapcsolatos ismereteinket összegezzük. Megbeszéljük a relaxáció gyakorlásával elérhető testi és lelki hatások mellett a tudatállapotra való hatását is, a módosult tudatállapot jellemzőit. Ezután átismételjük ennek a tudatállapotnak könnyű felidézésére szolgáló háromujj-technikát. Ennek a résznek a végén gyakorolhatjátok az alapgyakorlatot, és beprogramozzuk a háromujj-technikát.

A harmadik részt teljes egészében az elmetükre-technika ismétlésére fordítjuk, és újra programozzuk ezt a technikát.

A negyedik részben azokat az ismereteket elevenítjük fel, amik segítenek megérteni azt, hogy vannak rejtett képességeink, amiket megfelelő gyakorlással elkezdhetünk használni életünk jobbítására. Ennek a résznek a végén újra programozzuk a pohárvíz-technikát.

Az ötödik részben a mélyebb szintek elérésének szerepéről beszélünk. Átismételjük azokat a programozási lehetőségeket, amiket ezen a szinten tudunk elérni. Ehhez a részhez a laboratórium újraprogramozása kapcsolódik.

A hatodik résznek azt a címet adtam, hogy élet a laborban. Fontosnak tartom, hogy felhívjam a figyelmet azokra a lehetőségekre, – amikre a nagyon fontos öngyógyítás, másoknak küldött gyógyítási szándék gyakorlata mellett – amelyeket ezen a tudatszinten alkalmazni tudunk problémáink megoldására.

KÉRDŐÍV a jelentkezéshez

Ára: 18 000 Ft (7 napra engedélyezve)
Ára: 32 000 Ft (örökre megvásárolva)
(A pénz beérkezésétől számítva 1-2 munkanap múlva várható a tanfolyam hozzáféréséhez szükséges link érkezése.)

dr. Kígyós Éva, oktató

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Szeretnél-e tőlünk jó hírekkel és hasznos tanácsokkal teli hírlevelet kapni? Ha igen, javaslom iratkozz fel itt e hírlevélre!

Név: *
Email: *

* Az adataidat bizalmasan kezeljük.
A feliratkozással elfogadod a ÁSZF és Adatkezelési nyilatkozat