Topáné Illés Ildikó

Topáné Illés Ildikó vagyok. Bonyhádon születtem. A dombóvári gimnáziumi tanulmányok után négy csodálatos év következett Egerben, a főiskolán, ahol matematika-rajz szakos tanári képesítést szereztem. Férjemmel, aki szintén pedagógus a Tisza partján, egy festőien szép, kicsiny faluban, Tiszaroffon telepedtünk le.
Mindig is szerettem tanulni, ezért később magyar szakon diplomáztam, drámapedagógiát és médiaismeretet is hallgattam, de a legjelentősebb változást az agykontroll jelentette az életemben.
Amikor elvégeztem a tanfolyamot, valaki azt mondta, hogy az itt szerzett tudás akár életet is menthet. Kicsit kételkedve hallgattam. Azóta tapasztalatból tudom, hogy így van.
Néhány éve egy nagyon súlyos betegséggel küzdöttem. A lelkiismeretes és szakszerű orvosi kezelés, a szerető, féltő családi háttér mellett nekem volt még egy nagy segítségem: az agykontroll. Segített, hogy elengedjem a feszültséget, hogy higgadt, derűs és bizakodó maradjak, segített a gyógyulásban, a fájdalom enyhítésében.
Akkor megfogadtam, ha egyszer újból talpra állok, akinek csak tudom, átadom az ismereteimet. Soha senki nem tudhatja, mikor lesz igazán szüksége rá, ám ha ez a tudás ott lapul a tarsolyában, átsegítheti az élet nehézségein.
Mivel majd 20 évig tanítottam, leginkább a gyerekek között érzem jól magam, így egyértelműnek tűnt, hogy nekik tanítom azt meg, hogy hogyan ne rontsák el az életüket, nekik tanítom meg ezeket az életmentő, sorsunkat javító, hasznos technikákat.
Kedves leendő agykontrollos! Minden nap egy új kezdet, egy újabb lehetőség. Miért ne lehetne ez a nap számodra annak az elvárásnak a kezdete, hogy sikeresebbé, eredményesebbé válj az élet minden területén?
A tanfolyam elvégzésével teljesen meg fog változni a kép, amit önmagadról és a téged körülvevő világról alkottál. Életed egyik legjelentősebb kalandja előtt állsz.
Szeretettel várlak!

Elérhetőség: 30/598-6468
topaildiko.topaildiko@gmail.com