Tihanyi Rita

Tihanyi Rita vagyok. Budapesten születtem, magyar-orosz szakos tanárként végeztem az egri Ho Si Mihn Tanárképző Főiskolán 1987-ben.

Az agykontrolltanfolyam elvégzése gyökeres és pozitív változást eredményezett életemben. Lépten-nyomon megtapasztalom az elme csodálatos működését, mosolyogva nyugtázom az azelőtt  "véletlennek" minősített történéseket. Mára már megbizonyosodtam, hogy véletlenek valóban nincsenek.
 Munkám során sokszor elgondolkodom, milyen "vakrepülésben" teszik meg az utat a gyerekek egészen felnőttkoruk küszöbéig. Az igazi siker számomra az, amikor az én segítségemmel a tisztánlátás, céltudatosság lehetőségét adhatom a kezükbe akkor, amikor megismertetem őket az agykontroll technikáival, és tisztább képet kapnak az elme működésének zsenialitásáról. Az agykontrolltanfolyamot végzett gyerekek magabiztosabbá és céltudatosabbá válnak, döntéseiket saját maguk, jól átgondoltan hozzák. Sok szempontból tanulékonyabbak, mint mi felnőttek, ezért a tanult módszereket következetesebben gyakorolják. Tudatosabban fognak hozzá már megfogalmazott céljaik megvalósításához, és felismerik, hogy a kimondott és kimondatlan gondolatnak is óriási ereje van. Képesekké válnak felelősséget vállalni önmagukért, tetteikért. Ha már gyerekként is tisztában vannak céljaikkal, akkor ennek nagy hasznát veszik majd akkor is, amikor már kikerülnek a szülői fészekből.

Tanfolyamaimat elsősorban Zala megyében és Budapesten tartom.

Mivel naponta találkozom azokkal a fonákságokkal, amelyekkel a gyerekeinknek az iskolákban tanuláskor szembe kell nézniük, így tanulási technikákat is tanítok általános és középiskolás diákoknak TANULÁSKONTROLL néven.
Tartsatok velem, hogy segíthessetek magatoknak!

“Add meg minden napnak az esélyt, hogy életed legszebb napja legyen!”
(Mark Twain)

Tel.: 30/620 7373
Honlap: www.gyermekagykontroll.hu