Eckhart Tolle: Új Föld (MP3 hangoskönyv)

4 500 Ft

Leírás

Az író ebben a mûvében fejti ki legrészletesebben tanítását. Most hangoskönyv formában is kapható, így érhetőbb és könnyebben emészthetőbb a mű. A spiritualitás iránt érdeklődőknek nélkülözhetetlen, és azoknak, akik igazán mélyen kívánják megérteni az életet.
Időtartam: 12,5 óra
Elmondja: dr. Domján László

Ezzel az „Új Föld” című könyvével Eckhart Tolle a szenvedéstől való végleges megszabadulás kulcsát adja a kezünkbe.

– Ez az utolsó könyv – mondta a barátom, amikor elolvasásra kölcsönadta az Angliából frissen hozott művet.

• Hogy érted, hogy utolsó könyv? – kérdeztem.
– Több könyvre nincs szükség. Ez az állítás ugyan természetesen költői túlzás, hiszen nyilván írnak majd még fontos és értékes könyveket, a mű elolvasása után alapvetően mégis egyetértettem vele, mert könyvével Eckhart Tolle a szenvedéstől való végleges megszabadulás kulcsát adja a kezünkbe…
– (dr. Domján László)

Részlet a kötetből:
PÁRBESZÉD A BELSŐ CÉLRÓL…

– Mit értesz egészen?

– Az egész egyrészt tartalmazza az összes létezőt. Az a világ, a kozmosz. Ám az összes létező – a mikrobától az emberi lényeken át a galaxisokig – valójában nem különálló dolgok, illetve entitások, hanem az egymással összekapcsolódó, több dimenziós folyamatok hálójának a részei.

Két ok miatt nem látjuk ezt az egységet, és hisszük a dolgokat egymástól különállóknak. Az egyik az érzékelés,amely a valóságot arra redukálja, ami érzékszerveink szerény teljesítményével számunkra hozzáférhető; tehát amit képesek vagyunk látni, hallani, szagolni, ízlelni és tapintani. Ám amikor értelmezés vagy gondolati címkézés nélkül érzékelünk – ami azt jelenti, hogy érzékelésünkhöz nem adunk hozzá gondolatot -, akkor már érezni tudjuk az észlelésünk révén különállónak tűnő dolgok mélyebb összekapcsolódottságát.

Az elkülönültség másik, komolyabb oka: a kényszeres gondolkozás. Az univerzum valójában akkor esik számunkra darabokra, amikor bezáródunk a kényszeres gondolkodás szüntelen folyamatába, és elveszítjük a képességünket, hogy érezzük minden létező összekapcsolódását. A gondolkodás a valóságot élettelen töredékre szabdalja. A valóság ilyen hiányos szemléléséből rendkívül korlátolt és romboló cselekvés származik.

Létezik azonban az összes létező összekapcsolódásánál még mélyebb szint az egészhez. Azon a mélyebb szinten minden egy. Ez a forrás, a megnyilvánulatlan egy élet. Ez az az időtlen értelem, ami az időben kibontakozó univerzumként nyilvánul meg…

Az „Új Föld” című eme kiadványt Eckhart Tolle ma élő spirituális tanító műve iránt érdeklődő olvasóinknak ajánljuk, aki egyetlen konkrét vallásnak vagy tradíciónak sem a követője, de írásaiban és előadásaiban egyszerű, ám mély üzenetet juttat el a régi mesterek időtlen és bonyodalommentes világosságával, hogy: létezik kiút a szenvedésből, létezik út a lelki békéhez. Célja, hogy tudatállapot váltást idézzen elő, vagyis: „fölébredést”!

De Csak Azokat Képes Felébreszteni, Akik Készen Állnak Rá!

Ezek érdekelhetnek még: