Pozitivity Szupererő (Kártyajáték)

6 900 Ft

Leírás

Szerző: Bagdi Bella

Pozitivity Szupererő – önbizalom és önismeret fejlesztő játék óvodásoknak

A Pozitivity Szupererő az óvodás és kisiskolás korosztály számára készített különleges kártyajáték erősségeik felfedezéséhez.

24 karaktererősség kártyajátéka, amivel minden kisgyermekből valódi szuperhős válhat.

Több mint 50 kutató részvételével állították össze azt a listát, ami a 24 karaktererősséget, vagyis a legfőbb pozitív emberi tulajdonságokat tartalmazza. A karaktererősségek tehát azok a pozitív jellemvonások, amelyek egyrészt a saját javunkra, másrészt pedig a körülöttünk élők javára válhatnak. Mind a 24 erősség megvan mindenkiben, csak épp különböző mértékben.
Mi a 24 karaktererősség? Például kreativitás, nyitott gondolkodásmód, bátorság, őszinteség, kedvesség. A többit megtalálod a játékban és segítségével önmagadban!

Ma, amikor az iskola és a társadalom is óriási elvárásokat állít elénk és gyermekeink elé is, gyakran a hiányosságokra helyezve a hangsúlyt, kiemelve a hibákat, gyengeségeket, különösen fontos, hogy előtérbe kerülhessenek az erősségeink, pozitív tulajdonságaink, erőforrásaink, amelyeket megismerve, használva, továbbfejlesztve, magabiztosabbá és ellenállóbbá válhatunk az élet kihívásaival szemben.

A kártyákhoz mellékelt füzet 10 különböző játékszabályt tartalmaz, de a szabályokat a játékosok is akár rugalmasan alakíthatják.

Ezek érdekelhetnek még: