Információs gyógyítás

5 990 Ft

Leírás

Szerző: László Ervin és Pier Mario Biava, M.D.

A könyv betekintést ad az orvostudomány jövőjébe a legmodernebb őssejtkutatások eredményei alapján.

Dr. Pier Mario Biava úttörő jelentőségű munkája segít megérteni a rák és az őssejt-differenciálódás összefüggéseit.

o Mik az őssejtek?

Olyan sejtek, amelyek más sejtek létrehozására képesek és korlátlan osztódó képességgel rendelkeznek. Az őssejtekben azonban – a tumorsejtekkel ellentétben – a mutációs ráta a fajra jellemző alapértékkel egyezik meg. Az élő szervezet az őssejtek révén képes az önmegújulásra, de vajon hogyan használhatók az őssejtek a betegségek és azon belül a rákos megbetegedések kezelése céljából?

A kvantumtudományok legújabb kutatásaiból megtudtuk, hogy nem a gének formálják a bennünk zajló folyamatokat, hanem a környezet formálja a géneket.

o Miért fontos ez a felismerés?
o Hogyan működik az univerzum kozmikus információs hálózata?

László Ervin filozófus professzor elmagyarázza, hogy az új tudományos világkép hogyan formálja, alakítja a gyógyítás és az orvostudomány jövőjét.

A szerzők bemutatják, hogyan alkalmazható az “információs” világkép a gyógyításban és az orvostudományban, és hogyan alapozza meg a rák és a betegségek kezelésének forradalmian új megközelítését.

Elmagyarázzák:

hogy a daganatnövekedés és a celluláris diszfunkció nem más, mint egy expresszió a szervezet információs hálózatának megszakadásáról,
és azt is bemutatják, hogy Dr. Biava úttörő kutatása az őssejt-differenciációs stádium faktorai, az SCDSF-ek miként működnek epigenetikai szabályozóként, hogy visszakapcsolják az aberráns sejteket a szervezet információs hálózatába, és visszaállítsák azok eredeti funkcióit, hogy a szervezet újra egészséges legyen…

Termékadatok
Cím: Információs gyógyítás
Szerző: László Ervin és Pier Mario Biava, M.D.
Kiadó: Angyali Menedék
Oldalak száma: 304
Megjelenés: 2022. július 15.
Kötés: Kartonált
ISBN: 9786156115188
Méret: 210 mm x 148 mm

Ezek érdekelhetnek még: