Idegrendszeri gyógyítás a meditáció és a mentális programozás erejével (CD) Szerző: dr. Czeizel Beatrix Ára: 4500 Ft

4 500 Ft

Leírás

Ezt a meditációt terápiás kiegészítésként szánjuk a különböző idegrendszeri betegségekben szenvedők részére. Emberi mivoltunk, tudatosságunk és emberi méltóságunk kulcsa többek között az agy és az idegrendszer tökéletes működésében rejlik, amely mint legfőbb irányító a benne rejlő szinte határtalan kapacitással képes összerendezni szervezetünk felfoghatatlanul komplex működését a harmonikus mozgástól, a beszédértéstől és önkifejezéstől kezdve, az érzékszervek pontos információ áramlásán, a gondolkodás, emlékezés, érzésképesség varázslatosan sokszínű, egyedi és összetett analitikus funkcióin keresztül, a belső szervek működéséig.

Az agy és az idegrendszer olyan, mint egy gondosan megtervezett élő komputer, amely ugyanakkor szinte tükrözi a teremtés tökéletességét, csodálatra méltó transzcendens szellemi erejét.

Sajnos rendszerint éppen akkor tapasztaljuk meg, hogy milyen nélkülözhetetlen is az idegrendszer irányító funkciója, amikor valami nagy baj van, és ez a különleges remekmű sérül. Ennek háttere igen sokféle lehet, mint a sajnos nagyon gyakori klasszikus vérzéses vagy elhalásos stroke, baleseti trauma, anyagcserezavar, agydaganat, genetikai probléma, vagy éppen az autoimmun hátterű sclerosis multiplex (SM), illetve ide köthetők a myasthenia gravis, az amiotrófiás laterálszkelózis (ALS), Parkinson-kór, demencia, Huntington-kór stb. betegségei is.

Szeretnénk hinni, hogy a holisztikus szemlélet, a lélekből fakadó szellemi erő, és persze a gyógyulásba vetett igen nagy hit képes lehet még ilyen komoly és látszólag gyógyíthatatlan betegségek esetén is javulást elérni, segíteni a rehabilitációt és megelőzni a rosszabbodást.

A test mélységeiben tett belső utazás során először feltárjuk azokat az érzelmi, lelki fájdalmakat, frusztrációkat és régóta fennálló konfliktusokat, elzárt emlékeket, melyeknek sejtszintű manifesztációja lehet az adott betegség. A gyógyuláshoz nélkülözhetetlen, hogy visszaálljon a gyöngéd, szeretetteli belső párbeszéd a testünkkel és a sérült idegrendszeri területtel magával.

A betegség gyökerének feltárása és fokozatos oldása után rehabilitáljuk ezt a kommunikációt a testünkkel, és megkezdjük a belső gyógyítóerő felébresztését. Majd egy nagy erejű mentális programozáson és vizualizációs gyakorlaton keresztül a testünkhöz kapcsoljuk a tökéletes egészséget teremtő gyógyító program új morfogenetikus mezejét.

Tudatosan úgy készítettük el ezt a meditációs utazást, hogy akár minden előképzettség, meditáciációs gyakorlat és egészségügyi tudás nélkül is használható legyen a bajban lévő emberek számára. Az sem feltétlenül szükséges, hogy az illető pontosan értse a vezetést, vagy éberen élje át azt, hisz az elsősorban a lelkének szól és olyan erőket kíván mozgósítani, amelyet ő valószínűleg éppen az idegrendszere sérült volta miatt nem tudna önerőből megtenni. A meditációs vezetés és a kellemes háttérzene megnyugtató, szeretetteli, oldja a szorongást és hitet ad a gyógyuláshoz. Mindezeket azért is tartottuk nagyon fontosnak, mert az idegrendszeri problémák talán a legkétségbeejtőbb betegségek, amelyet a családtagoknak is rendkívül nehéz kezelni és kísérni ebben a szeretteiket.

Bízunk benne, hogy segíthetünk ezzel a a belső utazással és gyógyító vizualizációval az állapot javulásában, és annak lelki feldolgozásában, ami legalább annyira fontos az érintettnek és az egész családnak is. Kórházban ápolt betegeknek is elvihető és lejátszható fülhallgatón keresztül.