Az egészség szellemi programja (CD) Szerző: dr. Czeizel Beatrix Ára: 4500 Ft

4 500 Ft

Leírás

Mélyen hisszük, hogy a szellemünk ereje, az elménk szinte határtalan képessége egy olyan belső, és mindenki által elérhető forrás, amellyel mozgósíthatjuk az életerő tartalékainkat, a belső öngyógyító és regeneráló potenciáljanikat, hogy ezzel visszanyerjük és fenntartsuk a teljes és tökéletes egészésgünket a szó legteljesebb értelmében. Ebben a belső utazásban a pozitív vizualizáció eszközével teremtjük a testi és lelki egészségünket, sőt önmagunkat az egészség megélésének állapotába helyezzük az itt-és-mostban.
E belső utazásban dolgozunk a szív-és érrendszerünk, a légző rendszerünk, az emésztőrendszerünk, a kiválasztó rendszerünk, a nemi szerveink és a hormonális rendszerünk, majd az idegrendszerünk tökéletes egészségének visszaállításán. Továbbá a megfelelő immunválasz aktiválásán , s végül a teljes vázizom rendszerünk esetleges fájdalmainak kivezetésén és oldásán.
Egy igen hosszú utat járunk be tehát, amelyet akár megismételhetünk minden nap, vagy hetente néhányszor. Ebben az esetben este elalvás előtt is dolgozhatunk ezzel a meditációval, ugyanis a szellemi programozás ereje még kifejezettebben működik az elalvás körüli alfa és théta agyhullámok sávján, így rendkívül hatékonyan teremthetünk általa.
Ha legalább 3 hónapon át dolgozunk ezzel a meditációval nagyon rendszeresen, utána már heti 1-2 alkalom is elég lehet, hogy fenntartsuk ezt a már kiépített és egészséget teremtő fénymezőt.