A test védelmi rendszerének finom áthangolása és harmonizálása (CD) Szerző: dr. Czeizel Beatrix Ára: 4500 Ft

4 500 Ft

Leírás

Ezt a gyógyító meditációt elsősorban az autoimmun és allergiás betegségek kiegészítő terápiájának szántuk. Az egészen sokszínű autoimmun betegségek esetében “immunhadseregünk katonái” a saját szerveink és szöveteink ellen fodulnak, aminek következtében az érintett szervrendszer működése súlyosan károsodhat.

 

Az allergiás folyamatok esetében pedig valamilyen külső hatásra egy eltúlzott immunválasz generálódik, amely szintén a saját szerevetünk számára okoz szenvedést.

 

Ebben a különleges meditációban először is feltárjuk az immunrendszer hibás működése mögött álló okokat, és a betegséget kiváltó eredendő traumát. Majd kiderülhet, hogy ennek nyomán milyen sejtszinű folyamatok indultak el bennünk és hogyan született meg az a “rossz kód”, ami átprogramozta immunvédekezésünk irányát és működését. Végül pedig egy több szintű szellemi gyógyításban fordítjuk át ezt a hibásan működő belső mechanizmust, és kódoljuk be az immunrendszerünk minden elemét az egészséget és a harmonikus működést támogató és megvalósító rezgésminőségekkel.