A Perui papnő (III. kötet)

4 200 Ft

Leírás

Írta: Purisaca Golenya Ágnes

Mindenki Szent, aki Istennel éli életét. Mindenki pap és papnő, aki Istenhez mutatja az utat.”

„AGNES GOLENYA PURISACA „Aranyasszony trilógiája” tiszteletreméltó és hatalmas feladatra vállalkozott: megmutatni azt, hogy egy féloldalas világban, ahonnét száműzték a női oldalt és az anyaság misztériumát, hogy lehet az Istenanyaságot és a női szentséget, és annak a helyét újra megtalálni.

Huszonöt éves nőgyógyászati tapasztalatom azt mutatja, hogy a nők talajvesztése az elmúlt évtizedekben felgyorsult, egyre sokasodnak a női bajok. A világunkból egyre jobban hiányzik az Anya. Felépítettük „Déva várát” és befalaztuk kötőanyagként az anyát.

A többség újabb csodákra vár. A csoda azonban bennünk van! A saját magunkban megtalált és életre kelt „Aranyasszony” segítheti az ébredező Földanyát, a Női oldalt, és az egyensúly helyreállását.

Ezt az önmarcangolással és állandó útkereséssel nehezített folyamatot mutatja meg ez az értő kezekkel megrajzolt regény folyam”.
(Dr. Templom József, szülész-nőgyógyász főorvos, Budapest)

„Vajon miért vártuk mindannyian oly izgatottan, kíváncsian a regénytrilógia harmadik könyvét? Talán tele vagyunk megválaszolatlan kérdésekkel, vagy útmutatást szeretnénk?

A Perui Papnő izgalmas, kalandokkal teli történetén és Istenanyán keresztül ad választ minden kérdésünkre. Beavat bennünket a legegyszerűbb igazságokba. Szívből ajánlom mindenkinek!
(Huri Gabriella. Arequipa, Peru)

„Ez a trilógia egy híd. Híd a múlt és a jelen közt, híd az elfeledett önvalóhoz. Bepillantás a káprázat mögé, ami a szerző érzékeny, intuitív látásmódjának, és érzékletes leírásának köszönhető. Hiteles és gazdag szellemi csemege a nyitott szívű olvasó számára, aki szinte észrevétlenül maga is a történet részévé válik – ahogy én is”.
(Bresztyenszky Zsuzsanna, Budapest)

A sikeres második kötet, „Az aranykapu” után ebben a harmadik kötetben Peru csodálatos tájain folytatódik a történetünk. A 3. évezred tálcán kínálja az emberiségnek az örök élet titkát: egy szívbe ültethető implantátumot, amely hosszú, boldog életet kínál. Éváék át akarják adni mindenáron a Kristálykönyvtár Üzenetét, hogy rádöbbentsék az embereket a manipuláció veszélyeire.

Az implantátum-lobbi semmitől sem riad vissza, hogy Évát elhallgattassák. Küzdelme mélypontján, teljes ráhagyatkozásban látja meg, hogy Isten egészen más, mint amit a vallások és egyházak tanítanak.

Milyen kozmikus erőket zárnak el az emberektől?
• Kik és miért vetítenek elénk hazug világképet?

Aranyasszonyi útja végén Éva rálel az eredendő isteni Emberre. Fellibben előtte a fátyol a Valóságról, és felismeri az egyetlen – igencsak meglepő – megoldást a kibillent világunk helyreállítására.

• Hogyan változtatható meg az élet a Föld nevű bolygón?

Ezt fedi fel nekünk a régmúlt civilizációk Papnője. Tudni, hogy Isten szeret, avagy Isten szeretetében élni – hatalmas különbség! Ma tudáskereskedelem folyik, a beavatásokra reklámmal toborozzák az adeptust!

• És? Közelebb kerültünk Istenhez?

Lucifer gyártja a másolatokat, ez a dolga. Hogy ne tudd megkülönböztetni a másolattól a valódit, az illúziók világától az Életet. Vele nem versenyezhetünk az elme porondján. A csatát a szívben nyerhetjük meg, amely számára idegen terep. Szívbéli átalakulás nélkül a tudás egyre nagyobb salakká válik. Ez a mennyei alkímia titka.

Az Aranykapun belépve indulhatnak el a belső úton, kapcsolatba kerülve újra a Teremtővel, minden kozmikus rend Ősforrásával, amelynek során ha „újra a szívükre hallgatnak és a megérzéseiket követik, megtalálják a régi harmóniát a teremtett világgal, ami által újra teljessé válhatnak”.

Ezek érdekelhetnek még: