Strasszer Helga

Strasszer Helga vagyok, táncpedagógus és három gyermek édesanyja. A Budapest Táncszínháznál táncoltam, majd jöttek egymásután a gyerekek, ők most 11, 14 és 16 évesek. Közben két főiskola: egy Kommunikáció és egy Táncművészeti. Közben csak arra emlékszem, hogy igyekeztem minél jobban élni az életemet. Mert folyamatosan lemerültem, mint egy elem. Az agykontroll tanfolyam elvégzése után pozitív változás történt életem szinte minden területén. Szép lassan eltűnt életemből a rosszkedv, a lehangoltság. Türelmesebb lettem magammal, a gyerekeimmel, a tanítványaimmal és a környezetemben élőkkel. Képes vagyok a jelenben élni, jókedvűen, vidáman, miközben tudom, most alakítom a jövőmet. 18 éve tanítok és a jazz tánccal együtt az életszemléletemet is szeretném átadni a gyerekeknek, hogy határozottabbak legyenek, önbizalommal teliek és merjenek kiállni önmagukért.

„Amíg nem kötelezed el magad, mindig jelen van a tétovaság, a visszavonulás lehetősége, a céltalanság.
Minden cselekedetre és kezdeményezésre érvényes.
Az alapvető igazság, melyet ha nem ismersz, számtalan ötlet és nagyszerű terv kárba vész: Abban a pillanatban, amikor tényleg elkötelezed magad valamire, a Gondviselés is megsegít.
És minden elképzelhető dolog megtörténik, amelyek segíthetnek, olyanok, amelyek egyébként sohasem történtek volna meg.
Az elhatározásból események áradata adódik, amelyek javunkra fordítanak minden elképzelhető eseményt, találkozást és anyagi segítséget, amelyekről álmodni sem mertük volna, hogy utunkba kerülnek.”

Elérhetőségeim: 20/965-9932
www.strasszerhelga.hu