Sándor Csilla Judit


Sándor Csilla Judit vagyok. Szabolcs-Szatmár-Bereg megye egy kisvárosában, Kisvárdán élek a családommal. Két lányom van.

A pedagógus pályán több mint 20 év szakmai gyakorlattal rendelkezem. Munkámat hivatásomnak tekintem, és örömmel végzem. Tanítványaim, kollégáim, barátaim ötletgazdag, újdonságokra nyitott embernek ismernek.

Az agykontrollal való első találkozásomkor éreztem, végtelen lehetőség tárult ki előttem. Azóta rendszeresen gyakorolok, a tanult technikák és a meditációk a mindennapjaim részévé váltak. Kitöröltem szótáramból a véletlen szót, helyette tudatosan élek és napról napra egyre jobban és jobban érzem magam. Tudásomat a tanítványaim nevelésében és a helyi felnőtt Agykontroll klub vezetésében is hasznosítom.

Miért is jó az agykontroll?

Minden ember számára fontos az, hogy az életét boldoggá tegye!
Az agyunk által nyújtott nagyszerű lehetőségek csak kis százalékát használjuk.
Már gyermekkortól is tudatosabban lehetne élnünk. Egyszerűen csak az „okos” bal és a „játékos” jobb agyféltekénk összehangolásával eredményesebbek, céltudatosabbak, összeszedettebbek leszünk. A gyerekek pedig sokkal fogékonyabbak ennek megtapasztalására, így hamarabb rögzül az új tudás.

Ezért volt életem egyik legnagyobb boldogsága, amikor gyermekoktató lettem. Örömmel töltött el, hogy fiatalok ezreinek mutathatom meg, velük együtt járhatom be a Csodák birodalmát!

Gyermekeink az iskolában és életük minden területén állandó versenyhelyzetben vannak, így stresszesek, ami miatt gyakran nem képesek az előttük álló feladatok pontos megoldására. Sokan célok nélkül élik a mindennapjaikat vagy túl kevés az önbizalmuk, a mai felgyorsult világban nehezen teremtenek kapcsolatot. Legtöbben a mindennapokban hamar elfáradnak, este mégsem tudnak elaludni, reggel kedvetlenül ébrednek.

Az agykontroll jó lehetőséget ad mindnyájuknak arra, hogy minden helyzetben segíthessenek magukon. A technikákat játéktevékenység közben sajátítják el, majd ellazult állapotban kerül rögzítésre, így játékként élik meg a meditációt és az új tudás megszerzését.

Mindkét lányom végzett gyermekagykontroll-tanfolyamot. Anyaként is tapasztaltam, hogy a tanfolyam elvégzése után jobb teljesítményre képesek, kiegyensúlyozottabban, boldogabban élik mindennapi életüket. Nyugodtabban alszanak el és a legfőbb tevékenységükhöz, a tanuláshoz is sok tanácsot kaptak. Minden apró fortély hasznos, ami abban segít, hogyan tanuljanak hatékonyabban, hogy legyenek céltudatosabbak, sikeresebbek.

Jó érzés, hogy az agykontroll módszerét felhasználva sok kisgyereknek oldódhat meg a problémája. Egyre többen tanulási vagy valamilyen részképesség zavarral kezdik az iskolát. Sok a hiperaktív közöttük, akiknek még több gondot jelent a követelményeknek való megfelelés. Nekik különösen jó, ha le tudják csendesíteni magukat, megtanulnak összpontosítani, egyre jobban koncentrálni. A tanfolyamon kis létszámú csapatban, játékokból kiindulva tapasztalhatják meg, hogy a "Csoda bennük van!"

Jelenlegi életem két legfontosabb területe a gyermekek nevelése és az agykontroll. Minden lehetséges helyet és helyzetet felhasználok arra, hogy környezetemmel megismertessem ezt az önfejlesztő módszert.

Életcélom sok-sok kisgyereknek segíteni abban, hogy élete sikeresebb, boldogabb és örömteljesebb legyen. Azt szeretném, hogy minél több ember megláthassa a magában rejlő végtelen lehetőséget és megélje a csodát.

 

 

Elérhetőségeim: 20/568-5854, 30/447-4333

E-mail: sandor.csilla@freemail.hu

Honlapom: www.csillagkucko.gportal.hu