Pétercsák Maxim

Bemutatkozás helyett jó hír: tudtál-e róla, hogy „Bármit is tapasztaltál eddig az életedben, azt magad vonzottad oda”? Amikor megérted, hogy e kijelentés mögött milyen nagyszerű lehetőségek rejlenek, akkor alapjában változik meg az életed. Talán még nem vagy tudatában annak az egyszerű törvényszerűségnek, hogy hasonló hasonlót vonz, mert eddig nem hallottál róla, s az iskolában sem tanították neked. Ígérem, amint fölfedezed működését életed különbözô helyzeteiben, a „dolgok” elkezdenek megváltozni. Pontosabban fogalmazva: észreveheted, hogy a körülötted zajló változásoknak és eseményeknek nemcsak részese, hanem forrása is vagy.

Eleinte talán arra gyanakszol, hogy mindez csupán a véletlen műve. Előbb-utóbb azonban rájössz, hogy semmi sem az, legfeljebb nem tudod az okát, hogy miért is kerültél az adott helyzetbe. S ahogy megfigyeled önmagadat abban a szituációban, igény születik benned a változtatásra, illetve mások esetében a segítségnyújtásra. Gondjaidért eleinte talán másokat, esetleg magadat fogod hibáztatni. Ám idővel rájössz: senki sem hibás (vagy ha úgy tetszik, mindnyájan azok vagyunk). Valószínűleg eddig nem tudtad, mit is eredményeznek gondolataid, szavaid és érzéseid, s hogy cselekedeteid ezeknek csupán a végtermékei. Ha csak… Ha csak rá nem jössz, hogy hiába szeretnél bármin változtatni, ha nem ismered, illetve nem tudod céljaidnak megfelelően alkalmazni a vonzás törvényét.

Különböző élményeidet – jókat és rosszakat egyaránt – a vonzás törvényének értelmében valójában az érzéseiddel invitálod életedbe. Ahogy például kavicsokat dobálhatsz céltalanul is például egy tó vizébe, kisebb-nagyobb hullámokat keltve; ám megfelelően válogatva és hajítva őket kacsázhatsz is a tó vizén, vagy akár célba is dobhatsz velük, ugyanígy a gondolataiddal és a szavaiddal, s a belőlük fakadó örömteli érzéseiddel – a képzelet és a relaxáció erejének felhasználásával – tudatosan is kiaknázhatod és élvezheted a vonzás törvényében rejlő lehetőségeket az agykontroll segítségével.

Tizenegy esztendeig tanítottam általános iskolában magyar-orosz szakos
tanárként. 1992 óta tartok gyerekeknek szóló agykontroll-tanfolyamokat
szülők részvételével. Speciális ismereteket, gyakorlatot szereztem a
tanulási módszertan ill. a tanulást segítő eljárások területén: az
Edu-Kinesztetikában, Villámolvasásban, Neurolingvisztikai Programozásban.

Tanfolyamaim gyerekeknek: 1. AGYKONTROLL 9-14 éveseknek; 2. ZSENIMOZIZÁS -
agykontrollos továbbképző 10-14 éveseknek a jókedvű, eredményes tanulásról.
Tanfolyamaim felnőtteknek: 1. A VILLÁMOLVASÁS TITKAI - tanulásmódszertani program 15 éves kortól. 2. ZSENIKET NEVELÜNK! - útmutató szülőknek, pedagógusoknak. 3. A BELSŐ CSÖND KAPUJÁBAN - meditációs program.

Elérhetőség:

Tel: 20/551-3079,
info@alfahullam.hu
www.alfahullam.hu