Molnár Henriett

1996-ban végeztem el az agykontroll tanfolyamot.Azóta az életem jelentősen megváltozott,sokkal könnyebben,tudatosabban élem a hétköznapjaimat.Alig vártam,hogy a gyermekeim iskolás korúak legyenek és Ők is kezükbe vegyék ezt a nagyon hasznos szerszámos ládát.

Általános iskolai tanárként naponta tapasztalom a gyerekek viselkedésében a szorongást, az önbizalomhiányt, a bátortalanságot és az ezek következtében fellépő testi(fej és hasfájás,körömrágás) és lelki tüneteket.

A tanfolyamon tanult technikák segítségével könnyebben és gyorsabban oldják meg problémáikat,kiegyensúlyozottabbak,magabiztosabbak lesznek,hatékonyabban tanulnak és javítanak iskolai osztályzatukon.

Elsajátítják a pozitív gondolkodásmódot, ami az egészséges,vidám élet alapja. Megtanulnak megoldásközpontúan hozzáállni a nehézségekhez. Az oktatás játékos módon történik:szituációs játékok,mozgásos gyakorlatok,rajzolás,beszélgetések,magyarázatok és lazításos(relaxációs) gyakorlatokkal.Tanfolyamaimat Szentes és környékén tartom,külön az alsó és felső tagozatosoknak,15-20 fős csoportokban.

Szeretettel várok minden érdeklődőt!

Elérhetőségeim: 
0630/392-2604

mohe70@freemail.hu