Magda Katalin

Négy gyermek édesanyja vagyok, két nagykorú és két kiskorú gyermekemet nevelem férjemmel, Bakos Kornéllal, aki szintén oktató.
Tanáraim közül az általános iskolai magyar tanárom volt rám igen nagy hatással, s ekkor döntöttem el, hogy én is ezt a pályát választom. Német tagozaton érettségiztem Egerben, majd magyar-ének-zene szakos tanárnőként diplomáztam.
1991-ben végeztem el az agykontrolltanfolyamot, mely az én életemben is gyökeres változást hozott. Mindezt szerettem volna átadni a számomra legfontosabbaknak, a gyerekeknek is. Ezért jelentkeztem gyerekoktatónak, s 1992 tavaszától tanítom e remek önsegítő módszert.
Az agykontrolltechnikák mellett természetesen a pedagógusi, illetve a gyermekeim nevelése kapcsán megélt élményekből is igyekszem sok mindent átadni a tanfolyam résztvevőinek, majd a kurzusokat követő tájékoztatókon is megosztom tapasztalataimat a szülőkkel.

Mindannyiunk számára legféltettebb, legfontosabb kincsünk: a gyermekünk. Óvó szárnyaink alól kikerülve egyedül kell, hogy helyt álljanak. Fontosnak tartom, hogy megőrizzék kreativitásukat, örömteliségüket, mert az segíti őket abban, hogy kiegyensúlyozott, önbizalommal teli, önálló gondolkodású felnőttekké válhassanak.

Felnőttként megtapasztalhatjuk, hogy hitrendszerünk tele van gátló programokkal, amik gyermekkorunkban ültetődtek el. Ezért is fontos, hogy gyermekeink meg tudják védeni magukat saját negatív gondolataik, illetve a környezetükben elhangzó negatív kijelentések hatásától.

A tanult technikák emellett segítenek problémáik megoldásában és egészségük megőrzésében. Kiegyensúlyozottabbak lesznek, nagyobb önbizalommal rendelkeznek, hatékonyabban tanulnak, javítanak iskolai osztályzataikon.

Meggyőződésem továbbá, hogy a pozitív gondolkodás, az egészséges táplálkozás és a rendszeres testmozgás kulcsfontosságú az emberek életében, és ezt az életszemléletet jó, ha már gyerekkorban magukévá teszik. Ezért a személyes példa, és a jól hasznosítható ötletek is részei a tanfolyamaimnak.

Kívánom, hogy az Ön gyermeke is birtokában lehessen annak az eszköztárnak, amellyel kezébe veheti sorsát, illetve kívánom, hogy Te, kedves, tanfolyamra jelentkező gyermek, kezedbe vehesd sorsodat!

Elérhetőség: 30/903-1468,
www.tanulaskontroll.hu