Hoffbauerné Sinkó Csilla

Most már tudom: a lehetséges valóra válik! Nem kell hozzá más: vágy, hit, és elvárás. Az elme valóban bármire képes, de legtöbben azért nem érik el céljaikat, mert nem hiszik el ezt. Tudományosan ugyan nem értjük még az elvárás, a vágy, és a hit pontos szerepét, de ettől ez még tény marad: „varázslatként” működnek! Kár, hogy mindezt nem tudtam korábban, pl. gyermekkoromban. Micsoda lehetőségek nyíltak volna meg számomra. Ebben szeretnék segíteni a gyermekeknek!

Pécsett születtem, és itt élek ma is családommal: férjemmel, és két fiammal. Kecskeméten szereztem meg az óvodapedagógusi diplomát. Ezzel gyermekkori vágyam valósult meg, hisz óvodás korom óta erre a pályára készültem. Jelenleg a Sportóvoda vezetőjeként dolgozok.

Az agykontroll segítségével rengeteg sikert értem el. Kitűzött céljaim megvalósultak a magánéletben, a munkában, a gyógyulásban stb. Kívánom, hogy ezt a pozitív változást minél többen megtapasztalhassák.

Bízom benne, hogy ebben sokat tudok segíteni a 7-14 éves korú gyermekeknek.

A gyermektanfolyam elvégzése után magabiztosabbá, kreatívabbá, céltudatosabbá válnak a gyerekek, nagyobb kedvvel, és eredményesebben tanulnak, képessé válnak a stressz-oldásra stb.

A tanfolyamok általában kétnaposak – hétvégén zajlanak, de iskolai szünetben hétköznap is szervezhetőek. Törekszem arra, hogy a résztvevő gyermekek jól érezzék magukat, és játékos, szórakoztató körülmények között /kerülve az iskolai órák jellemzőit/, aktív részvétellel sajátítsák el a tanfolyami anyagot.

„A lehetetlent is szabad lesz remélni; meglátod, milyen érdekes lesz élni.”
Szép Ernő

Elérhetőség: 30/217-7529,
hscsilla@gmail.com
www.hscsilla.gportal.hu