Harsányiné Székely Anna

 

Szeretettel üdvözlöm.
Harsányiné Székely Anna vagyok, pedagógus és gyerekagykontroll-oktató. Debrecenben élek férjemmel és két általános iskoláskorú lányommal. Lányaim a gyerekagykontroll-tanfolyam elvégzése óta nyugodtabbá, magabiztosabbá, energikusabbá váltak, hiszen a mindennapok feszültségét hatékonyan le tudják vezetni az ellazulás (relaxálás) által. Tanulásuk gyorsabb és eredményesebb lett. Betegség esetén hamarabb gyógyulnak és lényegesen kevesebbet betegek. Rossz szokásaiktól akaraterő nélkül, pusztán a relaxálás és képzeletük segítségével megszabadultak. Képesek megszüntetni fájdalmaik zömét, s birtokába jutottak néhány problémamegoldó, mentális technikának. S végül, de nem utolsó sorban, annak a bizonyos félig töltött pohárnak - az elsajátított pozitív gondolkodás által - ők már a félig tele részére fókuszálnak.
Mélyen hiszem, hogy minden szülő szeretné megvédeni gyermekét a minket körülvevő világ feszültségeitől, megpróbáltatásaitól, negatív hatásaitól. A külső környezetet nem áll módunkban „varázsütésre" megváltoztatni. Az agykontrollal azonban Ön is átnyújthatja azt a „szerszámosládát" gyermekének, ami hozzásegíti őt ahhoz, hogy saját lányaimhoz hasonló sorsfordító változások következzenek be az ő életében is.
Részemről a legkevesebb, amit tehetek, hogy átadom a tudást a gyerekeknek, mellyel elérhetővé válik számukra annak megtapasztalása, hogy a csoda bennük van, s többre képesek, mint hiszik.

„Aki a célt akarja, annak az eszközöket is akarnia kell."

Örömmel fogadom olyan lelkes szülők, pedagógusok, s gyerekekkel foglalkozó személyek jelentkezését, akik szívesen szerveznének tanfolyamot, ezzel is segítve tanítványaik/ gyermekeik fejlődését, boldogulását.

Elérhetőség: 70/365-5228
diakagykontroll@gmail.com