Gedeon Ellen

A három, Laredoban - a Silva-központban - kiképzett oktató egyike vagyok. Ez a képzés 1990 augusztusában történt. Ahogy hazajöttünk a kéthetes oktatóképzőről, nekiláttunk a tanfolyamok megszervezésének. Októberben el is indult az agykontrolltanfolyamok sorozata.
Önállóan karácsony után Balatonfüreden bencés diákoknak és hozzátartozóiknak, 10-50 éveseknek, tanítottam először. Így az első nem budapesti tanfolyam dicsőségét magaménak mondhatom.
Az oktatás nem volt számomra idegen, mert 4 féléven át a Műegyetemen tanársegéd voltam. Eredeti végzettségem okleveles villamosmérnök. A hivatásomba a művészet is valamelyest ötvöződött, minthogy hangmérnök voltam sok éven át a Magyar Televízióban. Vendégként a filmgyárban és a Pannónia szinkronstúdióban is.
Pályám során az élet számtalan területével találkoztam, az ország szinte minden sarkát bejártam. Nagyon sok hírességgel találkozhattam. A televíziós munkám hozott össze dr. Domján Lászlóval is, amikor is éppen Amerikába készültem. Az ő ötletére végeztem el ott az agykontrolltanfolyamot. Négyszer jártam az Egyesült Államokban, egyszer-egyszer Németországban és Athénben, az agykontrollkiképzésem érdekében. Tapasztalt oktatótársakkal találkozva jónéhány más technikát átvettem. Így tudok félelmeket, szorongást, nyomasztó emlékek hatását, haragot, iszonyt, reménytelen szerelem kínját, veszteség, gyász fájdalmát közömbössé, semmissé tenni. Több makacs fájdalmat - teniszkönyök - sikerült enyhítenem, allergiát elmulasztanom, de ezt leginkább agykontrollosoknak. Azonban kedvencem az egyéni oktatás, amit megkeresésre végzek egyéneknek és kis csoportoknak. Több tanfolyamot tartottam angolul.

Egyéni agykontrolltanfolyamot tartok olyan betegeknek, akik állapotuk miatt nem tudják végigülni a csoportos kurzusokat. Allergiák, mozgásszervi fájdalmak, félelmek és önkorlátozó hiedelmek megszüntetésében is segítséget nyújtok. Tel.:1/466-0353.