0

Felnőttoktatók

Dr. Domján László

Magyar Agykontrollszervezet vezetője

Dr. Domján László

Magyar Agykontrollszervezet vezetője

“Minden nehézség ellenére létünk a lelki fejlődés védett országútja.”

Kedves Honlaplátogató!

Szeretettel üdvözöllek.
Dr. Domján László vagyok, a Magyar Agykontrollszervezet vezetője, továbbá belgyógyász és reumatológus, s az orvostudomány kandidátusa. Jelenleg ugyan – 25 évnyi intenzív oktatás után nem tartok agykontrolltanfolyamot – csak továbbképző tanfolyamot oktatok, melynek címe: Jelenlétkontroll (Agykontrollal a megvilágosodásért) –, de minden oktatókollégámat jó szívvel ajánlom, s munkájuk magas színvonaláért garanciát vállalok.

Kik ők?

Baglyas György

Baglyas György

“Bármit, amit az elme elképzel és elhisz, azt el is tudja érni.”

Napoleon Hill

Domján László ajánlása:

Baglyas György – Gábor bátyám veje – ELTE szociálpolitika szakon végzett. Kitűnő előadó, akinek hitelességét emelném ki, ugyanis életét mélyen áthatja az agykontroll rendszeres és módszeres használata. Például nagy sikerrel alkalmazza az agykontrollt a növénytermesztésben és a gyereknevelésben is 4 gyermekes apaként.

György személyes bemutatkozása

1981-ben születtem. Vidéken nőttem fel kedves, egyszerű parasztemberek között. Szüleim arra neveltek, hogy helyén legyen a szívem és az eszem. Később az ELTE Társadalomtudományi Karán diplomát is szereztem. Aztán Svédországban lapp emberektől tanultam az élet szeretetét. Majd 6 évig vezettem egy alternatív budapesti turisztikai vállalkozást, ami értéket keresett és közvetített. Vállalkozásunkat 2 euró kezdőtőkével az agykontrollos tudásunk segített felépíteni.

2009-ben ezt a tevékenységet az ’Év legígéretesebb fiatal vállalkozása’ címmel jutalmazták. Egy erdőszéli házikóban élek feleségemmel és 4 kisgyermekemmel Budapest közelében. A mindennapok nehézségeivel az Életbe vetett töretlen bizalommal és hittel nézek szembe. Folyamatosan képzem magam, az elmúlt években permakultúrát, biogazdálkodást és halászatot is tanultam. Kreatív és kísérletező ember vagyok. Az agykontroll mellett a műhelyemben és a kertünkben foglalkozom gyakorlatias problémák megoldásával. Tanfolyamaimon életszerű példákkal, érthető elméleti magyarázatokkal segítem a tanulni vágyókat. Hálás vagyok, hogy az agykontroll oktatással olyan szakmám lehet, amely sokaknak hasznára válik az életben.

Domján András

Domján András

 Amíg megfejted, hogy mi az életed értelme, addig legalább azt tanuld meg, hogyan érezheted benne jól magad!

Domján László ajánlása:

Domján András – a fiam – hipnoterapeuta. Kitűnő előadó, aki – munkája kapcsán – már többet tud a tudatalatti rejtelmeiről, mint én. Tudását kitűnő CD-k alkotójaként is kamatoztatja. Többen mondták már, hogy jobb tanfolyamokat tart, mint én, aminek szívből örülök.

András személyes bemutatkozása

Édesapám Dr. Domján László belgyógyász és reumatológus, aki 1990-ben – orvosi karrierjét feladva – elkezdte oktatni Magyarországon a Silva-féle stresszkezelő és elmefejlesztő módszert, az agykontrollt. Áldozatos munkájának hála, mára több mint 200 000 magyar ember végezte el a négynapos tanfolyamot. Tízéves koromban vettem részt először agykontroll-tanfolyamon, s tanultam meg a meditáció és az önszuggesztió alapjait, illetve a pozitív gondolkodást, s annak jótékony hatásait. Iskolai tanulmányaimban, a sportban és később a szakmai munkám során sokat segítettek ezek a módszerek. A következő 25 évben rengeteget tanultam édesapámtól az agykontrollról és annak oktatásáról. 2010-ben elvégeztem a kanadai HTIA (Hypnotism Training Institute of Alberta), hipnózis oktató intézet képzését, és hipnoterapeutaként kezdtem dolgozni. Szerettem volna azonban több emberhez is eljuttatni azokat a fontos információkat, amelyekhez hozzájutottam, ezért édesapám, példaképem Dr. Domján László nyomdokaiba léptem. Mivel az agykontroll nagyban hozzájárul ahhoz, hogy a
magyar emberek önszuggesztió és meditációs technikákat tanulhassanak, ezért 2012-ben elvégeztem az agykontroll oktató képzést, és azóta rendszeresen járom az országot, hogy minél több embert tanítsak meg az egyszerű, de rendkívül hatékony módszer elsajátítására. A tanfolyamokon nagy hangsúlyt fektetek arra, hogy megtartva édesapám gondosan felépített, ugyanakkor szórakoztató előadásmódját felhasználjam a személyes tapasztalataimat. Nagy örömömre szolgál, hogy az elmúlt években számtalan sikerről kapok visszajelzést attól a több ezer hallgatótól, akik részt vettek a tanfolyamaimon. Büszke vagyok rá, hogy tovább építhetem édesapám munkáját. A legnagyobb dicséretet és visszaigazolást az jelenti számomra, hogy előadásaim és tanfolyamaim során számos alkalommal édesapámhoz hasonlítanak. Személyes célom, hogy a tanfolyam során segítsek az embereknek megismerni önmagukat, segítsek, hogy felismerjék a bennük és az életükben rejlő lehetőségeket, és az agykontroll egyszerűen elsajátítható technikáit kihasználva megtanulják, hogyan lehetnek
nagyobb hatással az életük alakulására, hogyan élhetnek boldogabb,egészségesebb és sikeresebb életet. Várom szeretettel tanfolyamaimon.

Domján Andrea

Domján Andrea

” Légy egy fűszálon a pici él
S nagyobb leszel a világ tengelyénél!”

József Attila

Domján László ajánlása:

Domján Andrea – a húgom – a Corvinus Egyetemen angolt és franciát tanít. Született pedagógus, akinek a tudásánál csak a szíve hatalmasabb. Profi kineziológusként is tud segíteni személyes problémák megoldásában. Az agykontrollt angol nyelven is oktatja. Kétnapos, Ultra elnevezésű továbbképző tanfolyamot is tart.

Andrea személyes bemutatkozása

Amikor az Agykontrollal megismerkedtem, lenyűgözött mindaz, amit ennek az egyszerű, gyakorlati módszernek a használata ígért. Micsoda lehetőségek, micsoda perspektívák!  Mindazonáltal, mivel akkoriban éppen apró gyermekeim terelgetésével voltam elfoglalva, elsősorban saját életemben alkalmaztam a nagyszerű felfedezéseket, amelyekkel ekkor megismerkedtem. Most viszont, hogy a legkisebb is leérettségizett, itt az alkalom, hogy belevessem magam a módszer terjesztésébe is. Nyelvtanítási gyakorlatomban idáig is sikerrel alkalmaztam Agykontrollos technikákat, (angol-francia szakos tanár vagyok) és ezt tovább is szeretném fejleszteni. A nyelvtanítás mellett Agykontroll-tanfolyamokat is tartok, gyerekeknek és felnőtteknek, magyarul is, angolul.

Domján Áron

Domján Áron

“A tanár legnemesebb feladata a kreativitás és a tudás örömének felébresztése.”

Albert Einstein

Domján László ajánlása:

Domján Áron – az unokaöcsém – építészmérnök és karateedző. Kitűnő előadó, akinek szintén a hitelességét emelném ki, ugyanis életét mélyen áthatja az agykontroll rendszeres és módszeres használata. Néhány éve például agykontrollos programozás segítségével lett a súlycsoportjában országos karatebajnok.

Áron személyes bemutatkozása

1991-ben, tízévesen találkoztam először az agykontrollal. Már ekkor meglepett, mennyivel kiegyensúlyozottabbak, nyugodtabbak, kedvesebbek a résztvevők, mint az utca embere. Felnőttként értettem meg ennek valódi okát: a tanult módszerek nem csak a sikeresebb élethez segítenek hozzá, hanem általános jó közérzetet is biztosítanak.
Az elsők között végeztem gyerekagykontrollt 1992-ben, majd a felnőtt tanfolyamot is számos alkalommal, végül az oktatóképzőt 2012-ben, Londonban. Közel száz agykontroll-tanfolyamon voltam jelen az elmúlt 23 évben, mint résztvevő, szervező és oktató.
Legnagyobb sikereimet az agykontrollal a tanulásban és a sportban értem el. Jó nevű gimnáziumba járva nagy feszültséggel járt a teljesítménykényszer; ennek oldásában is segítettek a technikák. A BME Építészmérnöki karán diplomáztam; csodálatos, tanulással és munkával teli éveket töltöttem ott.
Szintén tízéves koromban kezdtem a karate Shito-ryu ágával foglalkozni. Azóta is tart a rajongásom a harcművészet és sport iránt, melyet 2001 óta oktatok is. Versenyzőként legnagyobb sikeremet 2011-ben értem el, amikor a Magyar-bajnoki cím mellett több nemzetközi versenyen is érmes helyezést értem el. Mindebben kitűnő edzőim és a sok gyakorlás mellett fontos szerepe volt az agykontroll technikáinak is.
Hiszek benne, hogy a kiteljesedett, boldog életet mindannyian megérdemeljük, és el is érhetjük.

Domján Gábor

Domján Gábor

“Fölkelt a Nap, s lement

Egy pillantás az élet

Tartsd nyitva a szemed”

Domján Gábor

Domján László ajánlása:

Domján Gábor – a bátyám – nyelvtanár és zenész, aki évekig teológiát is tanult. Közösen teremtettük meg a magyarországi agykontrolloktatást. 1990 októbere óta folyamatosan tanítja – a tudományos háttér igen alapos ismertetésével – a módszert. Tanfolyamait néhány dal előadásával szokta színesíteni.

Gábor személyes bemutatkozása

1951-ben születtem. Életem során sok mindennel foglalkoztam. Zenével például mindmáig.
Tanulmányaim terén is több mindennel próbálkozva, végül az ELTE bölcsészkarán diplomáztam angol-általános nyelvészet szakon. Ezt követően gimnáziumban és különböző nyelviskolákban tanítottam angolt, valamint fordítóként dolgoztam.
Ebben a minőségemben vettem részt 1989-ben az „Agykontroll José Silva módszerével” című könyv kiadásában, melynek alapfeltétele volt, hogy előtte magam is elvégezzem az agykontroll tanfolyamot.
Amit azóta a Silva-módszer hatására tapasztaltam, az gyökeresen megváltoztatta – jobbá tette – életemet. Remélem engem magamat is.
1990 óta oktatom az agykontrollt. Csodálatos dolog, hogy olyat oszthatok meg sokakkal, amivel ők is javíthatnak életükön, magukon, szeretteik életkörülményein, velük való kapcsolataikon.
Naponta hálát kéne adnom ezért a Jóistennek! Meg is teszem most:
Köszönöm!

Domján Sebestyén

Domján Sebestyén

“Ha az egész órát úgy betöltöd,
hogy benne érték hatvan percnyi van,
minden kincsével bírod ezt a földet,
s ami még több, ember vagy, fiam!”

Rudyard Kipling – Ha (részlet)

(Szabó Lőrinc fordítása)

Domján László ajánlása:

Domján Sebestyén Gábor bátyám fia. „A lelkes tanár sohasem unalmas” – tanultam dr. Rosa Rivas kiváló agykontrolloktató kollégámtól. Sebi unokaöcsémből szerencsére sugárzik a lelkesedés. Pszichológusként és az agykontrolltechnikák szorgalmas használójaként pedig szakszerűen és maximálisan hitelesen tudja átadni ezt a kincset érő tudást.

Sebestyén személyes bemutatkozása

Hálás vagyok az Istennek, hogy szerető és nagy családban, hat testvér között nevelkedhettem. Támogatást, együttműködést és odaadást tanultunk egymástól és szüleinktől, emiatt számtalan barátomat is testvéremként szerethetem. Azért is hálás vagyok, hogy beleszülettem az agykontrollba. A kellős közepébe. Nagybátyám, dr. Domján László és Édesapám, Domján Gábor éppen születésem évében, 1990-ben indították el az Agykontrollt Magyarországon.

10 éve kezdtem el árulni az agykontrollos kiadványokat édesapám és sógorom, Baglyas György tanfolyamain. Most ötödik éve tanfolyamaik szervezési munkájának jelentős részét is én végzem. Hálás a szívem, hogy ma már agykontrolloktatóként is szolgálhatok.

Az agykontroll technikák számtalanszor segítettek abban, hogy kézbe merjem venni életem irányítását. Legfontosabb lépésemként tartom számon azt, hogy első egyetememen eldöntöttem, megszeretem a tanulást. Jelentem, lelkesedésem azóta is töretlen!

Visszatekintve úgy látom, hogy életem alakulása, örömeim és sikereim is kis lépésekből formálódtak. Ebben az utazásban, számomra nem is annyira az volt a kulcs, hogy azt csináljam amit szeretek, hanem, hogy kis lépéseimben, eséseimben és fölállásaimban is szeressem amit éppen csinálok.

Az agykontroll oktatójaként életünk irányításának fantasztikus módszereit szeretném továbbadni, és elmesélni, hogy hitem szerint az élet csodálatos… Csodálatos ajándék!

Dr. Kígyós Éva

Dr. Kígyós Éva

“Nem lehet ugyanazzal a gondolkodásmóddal megoldani a problémákat, amivel megteremtettük őket.”

Albert Einstein

Domján László ajánlása:

Dr. Kígyós Éva pszichológus, a gyerekhipnózis magyarországi egyedüli oktatója. Bölcs embernek tartom, akinek hatalmas szaktudására és élettapasztalatára mindannyian támaszkodunk, ugyanis szükség esetén tőle kérünk tanácsot. Az évek során több remek kiadványa is született. Lépj tovább! címmel kétnapos továbbképző kurzust is tart.

Éva személyes bemutatkozása

Pszichológusnak tanultam, mondhatnám szinte véletlenül, mert egész ifjúságomban régész szerettem volna lenni, vagy ha az végképp nem sikerül, akkor esetleg vadállatidomár. Mondják: nincsenek véletlenek, és ma már én is így hiszem. Az volt a dolgom, hogy megismerjem az emberek szerteágazó problémáit, és keressem a segítés lehetőségeit. Az Örök női titkok cd-sorozat is ezért fontos nekem. Úgy gondolok rá, mintha minden meditációs gyakorlat egy-egy bója lenne a női lét ugyancsak felkavarodott, hullámaival jobbra-balra csapkodó tengerén. Aki akar, rövid időre megkapaszkodhat ezekben a „bójákban”, hogy tisztábban lássa az irányt, s úgy haladhasson tovább. Saját asszonysorsom nagy kihívásait – szerelmet, házasságot, gyermeknevelést, válást, a hivatásom gyakorlásáért folytatott küzdelmeket – már magam mögött tudom. Örömeit és kínjait tapasztalattá rendezte az emlékezet. Most arról szól az életem, hogy mindazt, amit sikerült megértenem, elmondjam. Néha dühösen kiabálva, néha szelíden magyarázva, de mindig azzal a meggyőződéssel, hogy lehet jobban, lehet szebben, lehet értelmesebben élni. Mert nem a politikusok, nem a tudósok, nem a feltalálók, nem a művészek, nem a jótékonykodók, hanem csakis az örömben élő asszonyok tudják jobbá tenni a világot.

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Szeretnél-e tőlünk jó hírekkel és hasznos tanácsokkal teli hírlevelet kapni? Ha igen, javaslom iratkozz fel itt e hírlevélre!

Név:*
Email: *

* Az adataidat bizalmasan kezeljük.
A feliratkozással elfogadod a ÁSZF és Adatkezelési nyilatkozat