Domján Sebestyén

Hálás vagyok az Istennek, hogy szerető és nagy családban, hat testvér között nevelkedhettem. Támogatást, együttműködést és odaadást tanultunk egymástól és szüleinktől, emiatt számtalan barátomat is testvéremként szerethetem. Azért is hálás vagyok, hogy beleszülettem az agykontrollba. A kellős közepébe. Nagybátyám, dr. Domján László és Édesapám, Domján Gábor éppen születésem évében, 1990-ben indították el az Agykontrollt Magyarországon.

10 éve kezdtem el árulni az agykontrollos kiadványokat édesapám és sógorom, Baglyas György tanfolyamain. Most ötödik éve tanfolyamaik szervezési munkájának jelentős részét is én végzem. Hálás a szívem, hogy ma már agykontrolloktatóként is szolgálhatok.

Az agykontroll technikák számtalanszor segítettek abban, hogy kézbe merjem venni életem irányítását. Legfontosabb lépésemként tartom számon azt, hogy első egyetememen eldöntöttem, megszeretem a tanulást. Jelentem, lelkesedésem azóta is töretlen!

Visszatekintve úgy látom, hogy életem alakulása, örömeim és sikereim is kis lépésekből formálódtak. Ebben az utazásban, számomra nem is annyira az volt a kulcs, hogy azt csináljam amit szeretek, hanem, hogy kis lépéseimben, eséseimben és fölállásaimban is szeressem amit éppen csinálok.

Az agykontroll oktatójaként életünk irányításának fantasztikus módszereit szeretném továbbadni, és elmesélni, hogy hitem szerint az élet csodálatos... Csodálatos ajándék!