Domján Áron

Gábor

1991-ben, tízévesen találkoztam először az agykontrollal. Már ekkor meglepett, mennyivel kiegyensúlyozottabbak, nyugodtabbak, kedvesebbek a résztvevők, mint az utca embere. Felnőttként értettem meg ennek valódi okát: a tanult módszerek nem csak a sikeresebb élethez segítenek hozzá, hanem általános jó közérzetet is biztosítanak.
Az elsők között végeztem gyerekagykontrollt 1992-ben, majd a felnőtt tanfolyamot is számos alkalommal, végül az oktatóképzőt 2012-ben, Londonban. Közel száz agykontroll-tanfolyamon voltam jelen az elmúlt 23 évben, mint résztvevő, szervező és oktató.
Legnagyobb sikereimet az agykontrollal a tanulásban és a sportban értem el. Jó nevű gimnáziumba járva nagy feszültséggel járt a teljesítménykényszer; ennek oldásában is segítettek a technikák. A BME Építészmérnöki karán diplomáztam; csodálatos, tanulással és munkával teli éveket töltöttem ott.
Szintén tízéves koromban kezdtem a karate Shito-ryu ágával foglalkozni. Azóta is tart a rajongásom a harcművészet és sport iránt, melyet 2001 óta oktatok is. Versenyzőként legnagyobb sikeremet 2011-ben értem el, amikor a Magyar-bajnoki cím mellett több nemzetközi versenyen is érmes helyezést értem el. Mindebben kitűnő edzőim és a sok gyakorlás mellett fontos szerepe volt az agykontroll technikáinak is.
Hiszek benne, hogy a kiteljesedett, boldog életet mindannyian megérdemeljük, és el is érhetjük.