0

Beteg vagyok és gyógyulni akarok

AgykontrollEgészség Egyéb VáltozásBeteg vagyok és gyógyulni akarok

„A LÉLEK A MESTER,
A KÉPZELŐERŐ A SZERSZÁM
ÉS A TEST A FORMÁLHATÓ ANYAG.”
Paracelsus

Tehetsz egészséged visszaszerzéséért!

Ma már bizonyított tény, hogy – főleg ellazult állapotban – képzeletünkkel hatni tudunk testünkre, s azon belül főleg az immunrendszerünkre. Gondolataink erejét, energiáját felhasználva megteremthetjük a gyógyulás lehetőségét, amiben hatalmas szerepe van a megbocsátásnak . Mindannyiunk szívében él harag múltbéli sérelmek miatt. Megbánthattak bennünket családtagjaink, legjobb barátaink, munkatársaink is. Az is lehet, hogy saját magunkra haragszunk… Ez a sodró erejű, óriási érzelem – a DÜH, a HARAG, a GYŰLÖLET – mindennapi lelki energiánkat emészti fel, és szó szerint elpusztíthat minket.
A harag, a gyűlölet – akár mások, akár magunk ellen irányul – állandó, levezetetlen stresszben tart minket. A krónikus stressz az orvostudomány mai állása szerint egészségünk legnagyobb ellensége.
A krónikus betegségek hátterében szinte mindig meghúzódik valami feldolgozatlan, „megemésztetlen” lelki trauma is. Ezért kulcsfontosságú annak megtalálása és érzelmi „kifésülése”. Ha sejted, hogy milyen lelki vonatkozású történéssel függhet össze testi betegséged, akkor érdemes behunyt szemmel, ellazulva képzeletben kibékülni az ügyben érintettekkel. (Magaddal is!)
Ha nem tudod, hogy milyen érzelmi gyökere lehet testi betegségednek, kérd meg elmédet, hogy üzenjen éjjel, álmodban! Előbb-utóbb megkapod a választ, s azt követően elvégezheted az érzelmi rendrakást. Ezen kívül vagy mellett igénybe veheted a Belső utazás vagy a Gyógyulj meg! önfejlesztő csomag módszereit, melyek lehetőséget kínálnak az érzelmek nagytakarítására, újra megtalálva ezzel belső egyensúlyunkat, és azt a csiszolatlan gyémántot, akik igazából vagyunk.

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Szeretnél-e tőlünk jó hírekkel és hasznos tanácsokkal teli hírlevelet kapni? Ha igen, javaslom iratkozz fel itt e hírlevélre!

Név: *
Email: *

* Az adataidat bizalmasan kezeljük.
A feliratkozással elfogadod a ÁSZF és Adatkezelési nyilatkozat